Προ των πυλών το κόμμα Αβραμόπουλου, δηλώνει ο Τ.Χυτήρης
Την άποψή του ότι είναι φυσιολογικό η κοινή γνώμη να εκφράζει διάφορες απόψεις στις δημοσκοπήσεις εξέφρασε τη Δευτέρα ο εκτελών χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου Τηλέμαχος Χυτήρης, ενώ, ερωτηθείς για την περίπτωση να ιδρύσει κόμμα ο δήμαρχος Αθηναίων Δημήτρης Αβραμόπουλος, υποστήριξε ότι αυτό βρίσκεται προ των πυλών.
Την άποψή του ότι είναι φυσιολογικό η κοινή γνώμη να εκφράζει διάφορες απόψεις στις δημοσκοπήσεις εξέφρασε τη Δευτέρα ο εκτελών χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου Τηλέμαχος Χυτήρης, ενώ, ερωτηθείς για την περίπτωση να ιδρύσει κόμμα ο δήμαρχος Αθηναίων Δημήτρης Αβραμόπουλος, υποστήριξε ότι αυτό βρίσκεται προ των πυλών.
Αναφερόμενος στα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων, σύμφωνα με τα οποία το ΠΑΣΟΚ υστερεί πάνω από τρεις ποσοστιαίες μονάδες της ΝΔ, ο υφυπουργός Τύπου τόνισε ότι είναι φυσιολογικό η κοινή γνώμη να εκφράζει παρόμοιες απόψεις διότι «η κυβέρνηση δρα, παράγει έργο και δεν είναι στατική».
Τόνισε, μάλιστα, ότι η κυβέρνηση θα κριθεί συνολικά για το έργο της στο τέλος της τετραετίας, ενώ επισήμανε ότι δεν είναι καθόλου φυσιολογικό το 71% της κοινής γνώμης να εκφράζει αρνητική άποψη για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Όσον αφορά στο ενδεχόμενο ίδρυσης κόμματος από το Δ.Αβραμόπουλο, ο κ. Χυτήρης ανέφερε ότι συνάγει το συμπέρασμα ότι επίκειται η αναγγελία του από το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής προβαίνει σε συνεχείς δηλώσεις καλώντας το δήμαρχο Αθηναίων να επανέλθει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Η άποψή μας είναι ότι ένα κόμμα του κ. Αβραμόπουλου συνιστά πρόβλημα για τη ΝΔ και όχι για το ΠΑΣΟΚ. Αλλωστε, η κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη ΝΔ είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία ενός τέτοιου κόμματος» προσέθεσε ο εκτελών χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα