
Νικήτρια η Φιορεντίνα στο ντέρμπι με την Ίντερ, ισοπαλία για τη Λα Κορούνια, στην κορυφή η Μπορντό
Επιστροφή στις νίκες για τη Φιορεντίνα, που επικράτησε άνετα της Ίντερ με 2-0, προσπερνώντας την έτσι στην κούρσα του campionato με δύο μόλις βαθμούς, μακριά όμως πάντα από την κορυφή, ύστερα από τη 10η αγωνιστική.
26
Επιστροφή στις νίκες για τη Φιορεντίνα, που επικράτησε άνετα της Ίντερ με 2-0, προσπερνώντας την έτσι στην κούρσα του campionato με δύο μόλις βαθμούς, μακριά όμως πάντα από την κορυφή, ύστερα από τη 10η αγωνιστική.
Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Κιέζα στο 46, ενώ ο Κόστα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Τερίμ, που πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε ότι θα εγκαταλείψει την Ιταλία το καλοκαίρι. Να σημειωθεί ότι η Γιορεντίνα αγωνίστηκε για ελάχιστα λεπτά με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Βανιόλι, στο 89.
Στην Ισπανία (14η αγωνιστική), πάντως, η Ντεπορτίβο λα Κορούνια απέκτησε και πάλι συγκάτοικο (τη Βαλένθια) στην κορυφή ύστερα από την ισοπαλία με τη Ράγιο Βαγιεκάνο με 1-1. Ο Μακάι πέτυχε το 1-0 στο 35, ενώ ο Μπόλιτς ισοφάρισε στο 71. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι η Λα Κορούνια έπαιζε με δέκα παίκτες από το 53, αφού αποβλήθηκε ο Ντζαλμίνια.
Τέλος, στη Γαλλία, η Μπορντό επικράτησε με 2-1 επί της Σεντ Ετιέν, παραμένοντας στην κορυφή, ένα βαθμό μπροστά από Ναντ και Σεντάν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
- Προσομοιωτές F-16 και F-35 και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άμφισσα
- Το Ισραήλ κατεδαφίζει κτίρια – ανάμεσά τους σχολείο – στο νότιο Λίβανο
- Ο τελευταίος που είδε ζωντανό και μίλησε με τον Αλέκο Δασκαλάκη πριν τη μοιραία διαδρομή – Νέες πληροφορίες στο φως


