
Κλειστή η Π.Ράλλη έως τις 6 το απόγευμα της Κυριακής
Κλειστή μέχρι τις 6 το απόγευμα της Κυριακής θα παραμείνει η οδός Πέτρου Ράλλη, στη διασταύρωσή της με τη λεωφόρο Κηφισού, λόγω έργων στη γέφυρα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος.
55
Κλειστή μέχρι τις 6 το απόγευμα της Κυριακής θα παραμείνει η οδός Πέτρου Ράλλη, στη διασταύρωσή της με τη λεωφόρο Κηφισού, λόγω έργων στη γέφυρα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος.
Οι οδηγοί με κατεύθυνση την Αθήνα, λίγο πριν από τη συμβολή της οδού Πέτρου Ράλλη με τη λεωφόρο Κηφισού, θα πρέπει να εισέρχονται στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά μέσω της οδού Καναπιτσερή.
Όσοι διέρχονται την Π.Ράλλη με κατεύθυνση προς Λαμία – Κόρινθο, την εγκαταλείπουν λίγα μέτρα πριν από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Κηφισού και, μέσω της οδού Καναπιτσερή, μπαίνουν στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά. Στο φανάρι της λεωφόρου Κηφισού και Αγ.Αννης στρίβουν αριστερά για να ακολουθήσουν τη λεωφόρο Κηφισού στην άνοδο με κατεύθυνση Λαμία – Κόρινθο.
Η κυκλοφορία στην οδό έχει διακοπεί από τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΕΕ: Σχέδιο για χαμηλότερους φόρους στο ρεύμα από ΑΠΕ και πυρηνική ενέργεια
- Η βαθμολογία στη Stoiximan GBL μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη Betsson
- Netflix, podcast και, πλέον, Μπρόντγουεϊ – Οι Ομπάμα πατούν το σανίδι του θεάτρου
- Η εισβολή των bot: Οι άνθρωποι είμαστε πλέον μειοψηφία στο ίντερνετ
- Στον Ευαγγελισμό και πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη – Τι λέει ο γιατρός του
- Το τέλος του τυχαίου: Γιατί οι ψηφιακές σου επιλογές είναι απλώς μια ψευδαίσθηση ελεύθερης βούλησης