
Κλειστή η Π.Ράλλη έως τις 6 το απόγευμα της Κυριακής
Κλειστή μέχρι τις 6 το απόγευμα της Κυριακής θα παραμείνει η οδός Πέτρου Ράλλη, στη διασταύρωσή της με τη λεωφόρο Κηφισού, λόγω έργων στη γέφυρα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος.
55
Κλειστή μέχρι τις 6 το απόγευμα της Κυριακής θα παραμείνει η οδός Πέτρου Ράλλη, στη διασταύρωσή της με τη λεωφόρο Κηφισού, λόγω έργων στη γέφυρα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος.
Οι οδηγοί με κατεύθυνση την Αθήνα, λίγο πριν από τη συμβολή της οδού Πέτρου Ράλλη με τη λεωφόρο Κηφισού, θα πρέπει να εισέρχονται στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά μέσω της οδού Καναπιτσερή.
Όσοι διέρχονται την Π.Ράλλη με κατεύθυνση προς Λαμία – Κόρινθο, την εγκαταλείπουν λίγα μέτρα πριν από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Κηφισού και, μέσω της οδού Καναπιτσερή, μπαίνουν στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά. Στο φανάρι της λεωφόρου Κηφισού και Αγ.Αννης στρίβουν αριστερά για να ακολουθήσουν τη λεωφόρο Κηφισού στην άνοδο με κατεύθυνση Λαμία – Κόρινθο.
Η κυκλοφορία στην οδό έχει διακοπεί από τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιορτή σήμερα 24 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 24.07.2026]
- Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε επίσκεψη του Σι Τζινπίνγκ προέδρου στις ΗΠΑ – Στις 24 Σεπτεμβρίου
- Νίστρουπ: «Δεν είναι ώρα ακόμη για να πούμε συγχαρητήρια – Να τελειώσουμε την πρόκριση στην Αθήνα»
- Βαθμολογία της UEFA: Η Ελλάδα μπήκε με το… δεξί και πλησίασε την Πολωνία
- Μάτι: Συγκίνηση οκτώ χρόνια μετά την τραγωδία – Τρισάγιο, προσκλητήριο νεκρών και πορεία στο δρόμο της φωτιάς


