
Το Πολεμικό Ναυτικό τιμά τον προστάτη άγιό του
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα το Πολεμικό Ναυτικό τίμησε την Τετάρτη τον προστάτη του άγιο Νικόλαο, καθώς και την επέτειο των νικηφόρων ναυμαχιών των Βαλκανικών Πολέμων (1912 - 1913), κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου.
48
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα το Πολεμικό Ναυτικό τίμησε την Τετάρτη τον προστάτη του άγιο Νικόλαο, καθώς και την επέτειο των νικηφόρων ναυμαχιών των Βαλκανικών Πολέμων (1912 – 1913), κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου.
Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, Δημήτρης Αποστολάκης, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Χρήστος Παπουτσής, καθώς και σύσσωμη η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Στο πλαίσιο των εορτασμών δόθηκε η ευκαιρία στο κοινό να επισκεφθεί τη φρεγάτα Αιγαίο, την πυραυλάκατο Μύκονος και το υποβρύχιο Ωκεανός, τα οποία είχαν καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με νεκρή 71χρονη που παρασύρθηκε από τουριστικό λεωφορείο
- Κινεζική δοκιμή πλανητικής άμυνας θα χτυπήσει αστεροειδή με ταχύτητα Mach 26
- Μεντιλίμπαρ: «Δύσκολη ομάδα η Ναϊμέγκεν – Τα φιλικά μας βοηθούν να συνηθίσουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους»
- Η Χαμάς εξέλεξε νέο ηγέτη – Είναι ο 65χρονος Χαλίλ αλ-Χάγια, που διαδέχεται τον δολοφονηθέντα Γιαχία Σινουάρ
- Γιος γνωστού καλλιτέχνη ο τραυματίας στην άγρια συμπλοκή ανήλικων στον Πλαταμώνα – «Τον μαχαίρωσαν απρόκλητα»
- ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Συμεών Κεδίκογλου
