
Ταλαιπωρία επιβατών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω της ομίχλης
Εκατοντάδες επιβάτες ταλαιπωρούνται από νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, καθώς τα δρομολόγια πραγματοποιούνται με μεγάλες καθυστερήσεις λόγω της ομίχλης.
62
Εκατοντάδες επιβάτες ταλαιπωρούνται από νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, καθώς τα δρομολόγια πραγματοποιούνται με μεγάλες καθυστερήσεις λόγω της ομίχλης.
Δύο αεροπορικές πτήσεις της Ολυμπιακής Αεροπορίας και της Aegean Airlines από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα ματαιώθηκαν, ενώ τα υπόλοιπα δρομολόγια γίνονται με μεγάλες καθυστερήσεις τεσσάρων και πέντε ωρών, λόγω της περιορισμένης ορατότητας. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί για άλλη μια φορά το αδιαχώρητο στις αίθουσες αναμονής.
Μετά τις 11 το πρωί η κατάσταση άρχισε να βελτιώνεται, αλλά δεκάδες επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν για το εξωτερικό, μέσω του αεροδρομίου της Αθήνας, αναγκάστηκαν να παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη, καθώς έχασαν τις ανταποκρίσεις από το ανατολικό αεροδρόμιο.
Συγκεκριμένα, με πολύ μεγάλη καθυστέρηση πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον δέκα πτήσεις από και προς Θεσσαλονίκη για Μόναχο, Στουτγάρδη, Ντίσελντορφ, Αθήνα, Μυτιλήνη, Ηράκλειο και Ιωάννινα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Και η Samsung στην κούρσα των έξυπνων γυαλιών ΑΙ
- Σε εξέλιξη η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ για τα εξοπλιστικά
- Πάτρα: Κυνηγούσε με την μηχανή την γυναίκα του για να την χτυπήσει
- Το Μουντιάλ κατέκτησε και την Αμερική: Ρεκόρ 63 εκατομμυρίων τηλεθεατών στον τελικό
- Δείτε live τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
- Η Ουκρανία επιτέθηκε στη Ρωσία και στην προσαρτημένη Κριμαία – Δύο νεκροί, πέντε τραυματίες

