
Πέντε χιλιάδες νεκροί ετησίως στη Μ. Βρετανία από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις
Λονδίνο: Το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας πρέπει να διαθέσει μεγαλύτερα ποσά, προκειμένου να επιλύσει το ακανθώδες πρόβλημα των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, καθώς οι νεκροί από αυτές ξεπερνούν σε ετήσια βάση τους πέντε χιλιάδες.
Λονδίνο: Το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας πρέπει να διαθέσει μεγαλύτερα ποσά, προκειμένου να επιλύσει το ακανθώδες πρόβλημα των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, καθώς οι νεκροί από αυτές ξεπερνούν σε ετήσια βάση τους πέντε χιλιάδες. Την προτροπή αυτή απηύθυνε μία βρετανική κοινοβουλευτική επιτροπή.
Σύμφωνα με το BBC, οι έρευνες αποκαλύπτουν ότι ένα ποσοστό από 50% έως 70% των χειρουργημένων επιμολύνονται μετά την απομάκρυνσή τους από το νοσοκομείο, ενώ μία από τις κυριότερες αιτίες των λοιμώξεων είναι οι ελλιπείς κανόνες υγιεινής των γιατρών και των νοσοκόμων, οι οποίοι βάσει κανόνα θα πρέπει να πλένουν τα χέρια τους, πριν εξετάσουν τον κάθε ασθενή.
Από την πλευρά της κυβέρνησης, ο υπουργός Υγείας Τζον Ντένχαμ είπε ότι η κυβέρνηση προωθεί ειδικά μέτρα για την πρόληψη, τα οποία υπήρχαν αλλά για αρκετά χρόνια δεν εφαρμόζονταν.
health.in.gr
- Data centers: Η αγορά ακινήτων στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
- Τέμπη: Βίντεο που δεν συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία βρέθηκε στο σπίτι δικαστικού πραγματογνώμονα
- Η ΕΠΟ ανακοίνωσε οδηγίες προς τους φιλάθλους που θα πάνε στον Βόλο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson
- Τραμπ vs πρίγκιπα Χάρι – «Πώς τα πάει; Πώς είναι η σύζυγός του;»
- Fed: Το υπουργείο Δικαιοσύνης κλείνει την έρευνα για τον Τζερόμ Πάουελ
- Η υπόκλιση στην Κάρλα, είναι το ποδόσφαιρο (που θέλεις να υπάρχει)…


