
Δυσάρεστο γεγονός η αποπομπή Πάγκαλου, αλλά ο πρωθυπουργός αποφασίζει
«Ποτέ τέτοια πράγματα δεν είναι ευχάριστα» δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την απομάκρυνση του Θεόδωρου Πάγκαλου, ύστερα από το πέρας της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο.
38
«Ποτέ τέτοια πράγματα δεν είναι ευχάριστα» δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την απομάκρυνση του Θεόδωρου Πάγκαλου, ύστερα από το πέρας της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο.
Στη συνέχεια προσέθεσε ότι το θέμα «είναι στην αποκλειστική αρμοδιότητα του πρωθυπουργού». Όσο για το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, ο ίδιος τόνισε ότι έξι μήνες μετά τις εκλογές δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, ενώ στο ερώτημα αν υπάρχει διαρχία στο ΠΑΣΟΚ απάντησε: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».
Ο πρόεδρος της Βουλής συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο, τον οποίο ενημέρωσε για τη διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος.
Ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε: «Παρέδωσα στον κ. Στεφανόπουλο το επίσημο πρακτικό της κοινοβουλευτικής επιτροπής αναθεώρησης του Συντάγματος, που προωθείται στην Ολομέλεια της Βουλής».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κύκλωμα διαφθοράς στην Κρήτη – Συνελήφθησαν ο ιατροδικαστής Χανίων και τοξικολόγος για δωροληψία
- Στη Θεσσαλονίκη ο Τολιόπουλος για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη (pics)
- Θεσσαλονίκη: Γεωργικές εργασίες με χρήση καταστροφέα έκανε ο 51χρονος που συνελήφθη για τη φωτιά στο Δερβένι
- Η Μαρία Ναυπλιώτου «ταξιδεύει» στο 83ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας
- Έρευνα: Απαισιόδοξοι 6 στους 10 κατοίκους της Αττικής για την οικονομία – Σταθερό «αγκάθι» η ακρίβεια
- Η νέα εποχή των Ενόπλων Δυνάμεων και τα εξοπλιστικά που ενέκρινε το ΚΥΣΕΑ εν μέσω προεκλογικού κλίματος

