Δευτέρα 13 Απριλίου 2026
weather-icon 15o
Ήλθαμε για τη νίκη</i>

Ήλθαμε για τη νίκη

Λιγομίλητοι και... βιαστικοί έφτασαν στην Αθήνα οι παίκτες της Λίβερπουλ, ενώ δεν έβλεπαν την ώρα να φτάσουν στο ξενοδοχείο τους στο Κεφαλάρι, για να δουν και αυτοί με τη σειρά τους την έτερη ελληνοβρετανική μάχη μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Παναθηναϊκού για το Champions League. Φάουλερ και Μέρφι έδωσαν το «παρών» στην Ελλάδα, χωρίς βέβαια να θεωρείται σίγουρη η συμμετοχή τους στον αγώνα της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο UEFA.

26

Λιγομίλητοι και… βιαστικοί έφτασαν στην Αθήνα οι παίκτες της Λίβερπουλ, ενώ δεν έβλεπαν την ώρα να φτάσουν στο ξενοδοχείο τους στο Κεφαλάρι, για να δουν και αυτοί με τη σειρά τους την έτερη ελληνοβρετανική μάχη μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Παναθηναϊκού για το Champions League. Φάουλερ και Μέρφι έδωσαν το «παρών» στην Ελλάδα, χωρίς βέβαια να θεωρείται σίγουρη η συμμετοχή τους στον αγώνα της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο UEFA.

O Zεράρ Ουγιέ δεν θέλησε να μιλήσει στο αεροδρόμιο, ενώ έδωσε ραντεβού με τους δημοσιογράφους για το απόγευμα της Τετάρτης, ύστερα από την ολοκλήρωση της προπόνησης της Λίβερπουλ στο ΟΑΚΑ.


Ο μόνος που θέλησε να μιλήσει ήταν ο Μάρκους Μπάμπελ, ο οποίος χαρακτήρισε καλή ομάδα τον Ολυμπιακό, με καλούς παίκτες. «Ξέρουμε τη βοήθεια που έχει από τον κόσμο του» είπε χαρακτηριστικά.


Δεν άργησε όμως να οριοθετήσει τους στόχους της ομάδας του. «Ήλθαμε για τη νίκη» υποστήριξε λακωνικά.


Από την άλλη πλευρά, ο Ρόμπι Φάουλερ προπονήθηκε το πρωί, λίγες ώρες πριν από την αναχώρηση των «κόκκινων» για την Αθήνα, όμως η συμμετοχή του στο ματς της Πέμπτης παραμένει αμφίβολη.


«Δεν είναι και τόσο σοβαρός ο τραυματισμός μου. Όμως, στο παιχνίδι με την Τότεναμ, μετά από ένα τάκλινγκ με τον Αντερτον, το γόνατό μου πρήστηκε. Ευτυχώς ήταν το δεξί και όχι το… προβληματικό. Νομίζω, όμως, ότι θα είμαι εντάξει την Πέμπτη, όπου μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνας με τη φανατική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Ολυμπιακού» δήλωσε ο διεθνής επιθετικός.


Όσον αφορά στα άλλα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η Λίβερπουλ, οριστική θα είναι η απουσία του Κριστιάν Τσίγκε, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη Γερμανία για να υποβληθεί σε θεραπεία στον αχίλλειο τένοντα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 13 Απριλίου 2026
Cookies