Τη βία κατά των γυναικών καταγγέλλουν με επιστολή τους προς τους «15» Διαμαντοπούλου, Περί και Τεορί
Τη βία κατά των γυναικών καταγγέλλουν με ανοιχτή επιστολή που απέστειλαν την Τρίτη στους 15 αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ η Ελληνίδα επίτροπος Αννα Διαμαντοπούλου, η Γαλλίδα υφυπουργός για τα Δικαιώματα της Γυναίκας, Νικόλ Περί, και η πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου, Μαζ - Μπριτ Τεορίν.
Τη βία κατά των γυναικών καταγγέλλουν με ανοιχτή επιστολή που απέστειλαν την Τρίτη στους 15 αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ η Ελληνίδα επίτροπος Αννα Διαμαντοπούλου, η Γαλλίδα υφυπουργός για τα Δικαιώματα της Γυναίκας, Νικόλ Περί, και η πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου, Μαζ – Μπριτ Τεορίν.
Στην επιστολή, που απέστειλαν με την ευκαιρία της διεθνούς ημέρας κατά της βίας σε βάρος των γυναικών, οι τρεις εκπρόσωποι των θεσμικών οργάνων της Ένωσης τονίζουν ότι το φαινόμενο είναι «ένα έγκλημα που συνεχίζεται μέσω της συλλογικής σιωπής, και αποτελεί μείζον πρόβλημα που πλήττει την πολιτική μας ζωή».
«Χρειάζεται πολιτική βούληση και πολιτική δράση» επισημαίνεται επίσης στην επιστολή, και γίνεται λόγος για «ευαισθητοποίηση αυτών που λαμβάνουν τις αποφάσεις».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα