
Ούτε ο Πφλίπσεν στην Τούμπα Ξέμεινε από οργανωτή ο Αναστασιάδης
Αυξάνονται τα προβλήματα για τον Αγγελο Αναστασιάδη, που βλέπει έναν έναν τους... οργανωτές του να αποσύρονται, εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο. Ύστερα από τον Πάουλο Σόζα, που είναι τραυματίας, και το Γιώργο Καραγκούνη, που είναι τιμωρημένος, και ο Καρλ Χάιντς Πφλίπσεν δεν θα δώσει το «παρών» στην Τούμπα, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.
26
Αυξάνονται τα προβλήματα για τον Αγγελο Αναστασιάδη, που βλέπει έναν έναν τους… οργανωτές του να αποσύρονται, εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο. Ύστερα από τον Πάουλο Σόζα, που είναι τραυματίας, και το Γιώργο Καραγκούνη, που είναι τιμωρημένος, και ο Καρλ Χάιντς Πφλίπσεν δεν θα δώσει το «παρών» στην Τούμπα, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.
Ο Γερμανός δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, καθώς ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό, και έτσι ουσιαστικά αποκλείστηκε από την αποστολή των «πρασίνων».
Και ο Ντάνιελ Σάριτς, όμως, δεν προπονήθηκε σήμερα, γιατί υπέστη τράβηγμα στη γάμπα και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ώστε να είναι έτοιμος για το ματς στο Μάντσεστερ. Έτσι, στην Τούμπα θα επιστρέψει ο παλαιός γνώριμος των φιλάθλων του δικέφαλου του Βορρά, Πέρσι Ολιβάρες, ο οποίος αποθεραπεύτηκε.
Εν τω μεταξύ, ο Αναστασιάδης περιμένει τους διεθνείς, που αποτελούν και τον ελληνικό κορμό του Παναθηναϊκού, Λυμπερόπουλο, Γκούμα, Μπασινά, Καραγκούνη, αλλά και τους Χένρικσεν, Κόλα, οι οποίοι θα αγωνιστούν το απόγευμα του Σαββάτου στην Τούμπα.
Γ.Σ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λευκός Οίκος: Γουίτκοφ και Αραγτσί συναντήθηκαν στο Ομάν – Έπεται και νέο ραντεβού
- Αιματηρό επεισόδιο στη Ραφήνα – 52χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο άτομα σε πρατήριο καυσίμων
- 10th Capital Link Maritime Leaders Summit
- AS: «Ο Μάικλ Ολίσε είναι η μεταγραφική βόμβα των 150 εκατ. ευρώ που υποσχέθηκε ο Φλορεντίνο Πέρεθ!
- Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Εξετάζει νέους περιορισμούς στις βίζες Ρώσων πολιτών – Επιστολή 11 χωρών της ζώνης Σένγκεν
- Κοζάνη: Στον Ευρωπαίο Εισαγγελέα οι 13 συλληφθέντες για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ – Βαρύ κατηγορητήριο



