
Η Ευρώπη παίζει μπάλα με 13 φιλικά και δύο επίσημα παιχνίδια
Ελλείψει των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων, οι οποίες έχουν σήμερα... ρεπό, η Τετάρτη 15 Νοεμβρίου ανάγεται σε ημέρα εθνικών ομάδων, καθώς διεξάγονται 13 φιλικοί αγώνες, αλλά και δύο επίσημοι, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2002.
63
Ελλείψει των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων, οι οποίες έχουν σήμερα… ρεπό, η Τετάρτη 15 Νοεμβρίου ανάγεται σε ημέρα εθνικών ομάδων, καθώς διεξάγονται 13 φιλικοί αγώνες, αλλά και δύο επίσημοι, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2002.
Μεταξύ των αγώνων περιλαμβάνεται και εκείνος της εθνικής Ελλάδας, η οποία αντιμετωπίζει στη Ρόδο τη Σλοβακία στις 18:00.
Τα επίσημα παιχνίδια διεξάγονται στην Κύπρο και στο Σαν Μαρίνο.
Η Κύπρος αντιμετωπίζει την Ανδόρα σε αγώνα για την προκριματική φάση του Μουντιάλ, ενώ το Σαν Μαρίνο υποδέχεται τη Λετονία.
Οι υπόλοιποι φιλικοί αγώνες οι οποίοι διεξάγονται την Τετάρτη, ώρα Ελλάδος:
18:00 Ρουμανία – Γιουγκοσλαβία
19:00 ΠΓΔΜ – Ουγγαρία
19:00 Πολωνία – Ισλανδία
19:30 Αλβανία -Μάλτα
20:15 Δανία – Γερμανία
20:15 Τυνησία – Ελβετία
21:30 Τουρκία – Γαλλία
21:30 Ιρλανδία – Φινλανδία
21:45 Ιταλία – Αγγλία
22:00 Σκοτία – Αυστραλία
22:30 Ισπανία – Ολλανδία
23:00 Πορτογαλία – Ισραήλ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό με βροχές στην Αττική – Πότε θα βρέξει στην Αθήνα
- Διμέτωπος Ανδρουλάκη: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα παίξει ρόλο κομπάρσου σε αυτό το σκηνοθετημένο πολιτικό σκηνικό – Τι γραμμή θα ακολουθήσει ο Δούκας;
- Καλλιθέα: Ξυλοκόπησε με ρόπαλο του μπέιζμπολ δύο Αιγύπτιους – Διαψεύδονται οι φήμες ότι υπήρξε διάρρηξη
- Πολάκης: Τα ιστορικά κόμματα δεν καταργούνται με ατομικές αποφάσεις
- OpenAI και Anthropic προειδοποιούν για κίνδυνο βιοτρομοκρατίας λόγω ΑΙ
- Αντώνης Σαμαράς: Ανοίγει σήμερα τα χαρτιά του για το νέο κόμμα από την Κρήτη – «Θα τα πούμε το απόγευμα»



