57

Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξε να βρίσκεται η Αϊντχόβεν, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην τρίτη φάση του Κυπέλλου UEFA. Η ομάδα του Έρικ Γκέρετς φαίνεται ότι ξεπέρασε την ήττα – αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League, και επικράτησε της Φέγενορντ στο ντέρμπι του ολλανδικού Πρωταθλήματος με 1-0.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης που έγινε στο «Φίλιπς Στάντιον» σημείωσε ο Μπρούγκινγκ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 79.


Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τη Φέγενορντ στο φετινό ποδοσφαιρικό «μαραθώνιο» στη χώρα της τουλίπας.


Μετά τη νίκη της αυτή, η Αϊντχόβεν πέρασε στη δεύτερη θέση μαζί με τη Φίτεσε, με 24 βαθμούς, ένα βαθμό λιγότερο από τη Φέγενορντ, που παραμένει πρώτη, ενώ έχει και έναν αγώνα λιγότερο.


Η Αϊντχόβεν αγωνίστηκε με τους: Βατερέους, Όιερ, Ντιρκξ, Χόφλαντ, Χέιντζε, Ραμζί, Βαν Μπόμελ, Βόγκελ (Βαν ντερ Ντόλεν 86), Κόλκα, Μπρούγκινγκ (Λούσιους 80),
Κέζμαν.



Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ