
Πρόταση της Λάτσιο στον Λουίς Φερναντές
Τον πρώην προπονητή της Ατλέτικο Μπιλπάο, Λουίς Φερναντές, πλησίασε η Λάτσιο, για να αντικαταστήσει τον Σβεν Γκόραν Έρικσον και να αναλάβει την εθνική ομάδα της Αγγλίας τον ερχόμενο Ιούλιο.
26
Τον πρώην προπονητή της Ατλέτικο Μπιλπάο, Λουίς Φερναντές, πλησίασε η Λάτσιο, για να αντικαταστήσει τον Σβεν Γκόραν Έρικσον και να αναλάβει την εθνική ομάδα της Αγγλίας τον ερχόμενο Ιούλιο.
Τουλάχιστον αυτό δήλωσε ο ίδιος ο Γάλλος στην ισπανική εφημερίδα El Mundo: «Προτιμώ να περιμένω και να δω, αλλά δεν είναι εύκολο να πεις όχι στη Λάτσιο».
Ο Φερναντέζ καθόταν στο τιμόνι της Παρί σεν Ζερμέν από το 1994 έως και το 1996, και, σύμφωνα με τα δεδομένα, είναι το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λάτσιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το ταξίδι της κινέζας μεταφράστριας στην Αλβανία με την πεθερά της – Σε μέντιουμ την αναζητά η αδελφή της
- Σάλος μετά το Μουντιάλ: Οκτώ παίκτες της Τυνησίας θετικοί σε απαγορευμένη ουσία (pic)
- Vovan και Lexus: Ποιοι είναι οι Ρώσοι φαρσέρ που «χτύπησαν» τον Θάνο Ντόκο – Λίστα με τα γνωστά «θύματά» τους
- Αρβανίτης: Μέσω του Κούλογλου παρακολουθούσαν όλη την επιτροπή που διερευνούσε το σκάνδαλο των υποκλοπών
- Πώς οι δύο influencers έφτασαν στην κορυφή του Empire State Building
- Ο Ρώσος φαρσέρ εκθέτει ανεπανόρθωτα το Μαξίμου – «Απλά στείλαμε ένα email στον Ντόκο»
