
Τετραπλάσιες οι αμυντικές δαπάνες της Ελλάδας σε σχέση με την Τουρκία, υποστηρίζει η Αγκυρα
Τετραπλάσιες είναι σε σχέση με την Τουρκία οι αμυντικές δαπάνες της Ελλάδας, σύμφωνα με το ποσό που προκύπτει, εάν ληφθούν υπόψη οι κατά κεφαλήν αμυντικές δαπάνες, υποστήριξε την Πέμπτη ο Τούρκος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Τουντζά Τοσκάι.
71
Τετραπλάσιες είναι σε σχέση με την Τουρκία οι αμυντικές δαπάνες της Ελλάδας, σύμφωνα με το ποσό που προκύπτει, εάν ληφθούν υπόψη οι κατά κεφαλήν αμυντικές δαπάνες, υποστήριξε την Πέμπτη ο Τούρκος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Τουντζά Τοσκάι.
Σε ερώτηση, μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, εάν τίθεται θέμα περιορισμού των αμυντικών δαπανών της Τουρκίας, ο Τοσκάι ανέφερε ότι «με βάση το ποσοστό των αμυντικών δαπανών επί του ΑΕΠ (Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν), τα έξοδα της Τουρκίας για την άμυνα κυμαίνονται σε πολύ λογικά επίπεδα».
Ο τουρκικός προϋπολογισμός εκδόθηκε λίγο μετά τα μέσα Οκτωβρίου και έφτανε στο ύψος των 72 δισ. δολαρίων (28,7 τρισ. δρχ.). Από το ποσό αυτό, το 10,6% θα δοθεί στο υπουργείο Αμυνας και το 4,26% σε υπηρεσίες αρμόδιες για τη διατήρηση της τάξης, όπως η χωροφυλακή, η ακτοφυλακή και η αστυνομία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι τροφές που τα βάζουν με το φούσκωμα
- Δύο οι διορισμοί του Μακάριου Λαζαρίδη στο Δημόσιο ως απόφοιτος Πανεπιστημίου, με πτυχίο από κολλέγιο «μαϊμού»
- Γιατί τα έργα της Φρίντα Κάλο δεν πρέπει να φύγουν από το Μεξικό
- Το ένα πράγμα που δεν κάνεις μετά το πρώτο ραντεβού
- Ενεργειακή κρίση: Η ΕΕ σκέπτεται να φορολογήσει τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
- Μαίρη Κατράντζου και Ιζαμπέλα Ροσελίνι δημιουργούν αντικείμενα-φετίχ του στυλ



