Σε καλό κλίμα η συνάντηση Πάγκαλου – Αγγελοπούλου – Λαλιώτη Δημοσιοποιούνται οι μισθοί του «Α
Καλό κλίμα, εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις και σύμπλευση απόψεων όσον αφορά στην πορεία της προετοιμασίας των Αγώνων του 2004. Κάπως έτσι εξελίχθηκε η συνάντηση της προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής, Γιάννας Αγγελοπούλου, με τον υπουργό Πολιτισμού, Θεόδωρο Πάγκαλο, και τον ΥΠΕΧΩΔΕ, Κώστα Λαλιώτη, το πρωί της Δευτέρας.
35
Καλό κλίμα, εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις και σύμπλευση απόψεων όσον αφορά στην πορεία της προετοιμασίας των Αγώνων του 2004. Κάπως έτσι εξελίχθηκε η συνάντηση της προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής, Γιάννας Αγγελοπούλου, με τον υπουργό Πολιτισμού, Θεόδωρο Πάγκαλο, και τον ΥΠΕΧΩΔΕ, Κώστα Λαλιώτη, το πρωί της Δευτέρας.
Ωστόσο, δεν υπεγράφη το μνημόνιο συνεργασίας και συναντίληψης ανάμεσα στο υπουργείο Πολιτισμού και τον «Αθήνα 2004» (το μόνο που μένει ανυπόγραφο). Όχι επειδή υπήρξε κάποιο πρόβλημα ή διαφωνία, αλλά διότι δεν ήταν της παρούσης, όπως υποστηρίχθηκε.
«Δεν υπογράψαμε ακόμη, αλλά τα πάντα έχουν δρομολογηθεί, και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα» διαβεβαίωσε ο κ. Πάγκαλος.
Συμφωνία υπήρξε στο θέμα των μισθών για τα στελέχη του «Αθήνα 2004». Ο υπουργός Πολιτισμού ξεκαθάρισε ότι υπέγραψε όλα τα σχετικά έγγραφα.
«Τα πάντα στον Αθήνα 2004 λειτουργούν σύννομα, και δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα» αρκέστηκε να δηλώσει η Γιάννα Αγγελοπούλου.
Θέματα της συνάντησης, η οποία διήρκεσε περίπου δύο ώρες, ήταν όλες οι πτυχές που αφορούν στην προετοιμασία και τα Ολυμπιακά έργα και έχουν να κάνουν με τα δύο υπουργεία.
Δόθηκε το πράσινο φως για δημοσιοποίηση των αμοιβών των μελών του «Αθήνα 2004»
Εν τω μεταξύ, η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, έπειτα από σημερινή συνεδρίασή της, αποφάνθηκε ότι το ύψος των αποδοχών καθώς και τα πριμ που χορηγούνται στα στελέχη του «Αθήνα 2004» μπορούν να δημοσιοποιηθούν μόνο μέσω της Βουλής και του κοινοβουλευτικού ελέγχου.
Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της Αρχής, Κωνσταντίνος Δαφέρμος, η ανακοίνωση των μισθολογικών καταστάσεων θα γίνει ανά κατηγορία και είδος απασχόλησης, και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί διασυρμός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πέθανε ο Τσακ Ράσελ, σκηνοθέτης της ταινίας «Η Μάσκα», σε ηλικία 74 ετών
- Καλλιθέα: Η 37χρονη έγκυος κάλεσε μόνη της την αστυνομία όταν έφυγε ο σύντροφός της που την ξυλοκόπησε
- «Ελλάδα του 2035 με καθαρή πολιτική ματιά» – Το δεύτερο βίντεο στη σειρά «ΠΑΣΟΚ… άρα OnAir»
- Μισθοί: Η σύγκλιση της Ελλάδας με την Ευρώπη περνά από την παραγωγικότητα
- Φοιτητική στέγη: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές των ενοικίων – Η εικόνα από Πάτρα, Ιωάννινα και Λάρισα
- Έπος: Τενίστρια πέταξε ρακέτα στον διαιτητή και… δεν τιμωρήθηκε (vid)
- Μετρό: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πότε θα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί
- Όπου φύγει φύγει οι αδειούχοι του Ιουλίου – Πάνω από 50.000 ταξιδιώτες αναχώρησαν από τα λιμάνια της Αττικής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)













































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442