
Η τοποθέτηση Αμερικανού αξιωματούχου στην ηγεσία της Ιντερπόλ αναμένεται να εγκριθεί στη Ρόδο
Την αλλαγή φρουράς στην ηγεσία της Ιντερπόλ αναμένεται να εγκρίνουν στην 69η Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, οι 700 και πλέον αντιπρόσωποι των χωρών - μελών του διεθνούς αστυνομικού οργανισμού. Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, θα κηρύξει τις εργασίες της συνέλευσης, παρουσία της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας.
35
Την αλλαγή φρουράς στην ηγεσία της Ιντερπόλ αναμένεται να εγκρίνουν στην 69η Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, οι 700 και πλέον αντιπρόσωποι των χωρών – μελών του διεθνούς αστυνομικού οργανισμού. Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, θα κηρύξει τις εργασίες της συνέλευσης, παρουσία της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Εξουσία, η τοποθέτηση Αμερικανού αξιωματούχου στη θέση του γενικού γραμματέα της Ιντερπόλ δεν αποτελεί τυχαία επιλογή, καθώς μπορεί να ερμηνευτεί ως φυσιολογική εξέλιξη της επιρροής που ασκούν οι ΗΠΑ στη διεθνή τάξη πραγμάτων.
Στη συνέλευση θα χαραχθεί η πολιτική της Ιντερπόλ στα θέματα της τρομοκρατίας, της διακίνησης ναρκωτικών, της αρχαιοκαπηλίας και των εγκλημάτων που σχετίζονται με τη διαφθορά στο Δημόσιο Τομέα. Ιδιαίτερη προσοχή πρόκειται να δοθεί στο ηλεκτρονικό έγκλημα (πορνογραφία, απάτες, χάκερ κ.λπ.).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πανιώνιος – Ολυμπιακός 13-22: Το 21Χ21 με Ζαλάνκι οι Πειραιώτες
- «Είναι απαίσιο! Θα το λατρέψεις» – Η Σάντρα Μπούλοκ «έριξε» το Instagram – Η Τζένιφερ Άνιστον, τα ρεκόρ, το τρολάρισμα
- Είμαστε φτιαγμένοι από… πλαστικό; Η αόρατη απειλή που «κυλάει» στις αρτηρίες μας
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Γκιουλέρ το 0-1 για τη «βασίλισσα», ισοφάρισε σε 1-1 ο Πάβλοβιτς (vids)
- Γιατί είμαστε όλοι τόσο κουρασμένοι; Τα σοκαριστικά στοιχεία για τη συλλογική μας αϋπνία
- Στο νοσοκομείο η Μαρίζα Κωχ – «Ένας ακόμη σκληρός Απρίλης» γράφει