
Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις για παράνομες ελληνοποιήσεις πριν από τις εκλογές του Απριλίου
Απορρίφθηκαν την Κυριακή από το εκλογοδικείο, ως απαράδεκτες, έντεκα ενστάσεις εκλογέων από ισάριθμους νομούς για παράνομες ελληνοποιήσεις πριν από τις εκλογές, οι οποίες υποτίθεται ότι νόθευσαν το εκλογικό αποτέλεσμα.
31
Απορρίφθηκαν την Κυριακή από το εκλογοδικείο, ως απαράδεκτες, έντεκα ενστάσεις εκλογέων από ισάριθμους νομούς για παράνομες ελληνοποιήσεις πριν από τις εκλογές, οι οποίες υποτίθεται ότι νόθευσαν το εκλογικό αποτέλεσμα.
Οι εκλογείς είχαν επικαλεστεί την προεκλογική ανακοίνωση του τότε υφυπουργού Εσωτερικών, Γιώργου Φλωρίδη, ότι δρομολογούνται θετικά μέτρα υπέρ των Ελληνοποντίων, κάτι που -όπως υποστήριζαν- λειτούργησε υπέρ του ίδιου και του κόμματός του και εις βάρος της Νέας Δημοκρατίας.
Το δικαστήριο απέρριψε τις ενστάσεις ως απαράδεκτες, με το σκεπτικό ότι δεν στρέφονταν κατά συγκεκριμένου προσώπου που εξελέγη βουλευτής αλλά κατά του υπουργού Εσωτερικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αποπομπή του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Καν – Τι συμβαίνει με τα ενεργά εντάλματα σύλληψης
- Έκτακτη σύγκλιση του διυπουργικού οργάνου διαχείρισης κρίσεων στην Γαλλία για την καταστροφική δασική πυρκαγιά
- Πληθωρισμός: Εκρηκτικό μείγμα από πετρελαϊκή κρίση και «Ελ Νίνιο»
- Πυροβολισμοί στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης – Ένας άνδρας στο νοσοκομείο
- Άλλος για το Μπρόντγουεϊ; Ο Ντουέιν Τζόνσον θέλει να ανέβει στη θεατρική σκηνή της Νέας Υόρκης
- Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Ρόδρι θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης»

