
Έκρηξη στο περίπτερο της ΕΛ.ΑΣ. στη ΔΕΘ
Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούμενος από τρία γκαζάκια εξερράγη λίγο πριν από τις 20:00 τη Δευτέρα στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), στο χώρο πίσω από το περίπτερο όπου στεγάζεται η ΕΛ.ΑΣ.
71
Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούμενος από τρία γκαζάκια εξερράγη λίγο πριν από τις 20:00 τη Δευτέρα στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), στο χώρο πίσω από το περίπτερο όπου στεγάζεται η ΕΛ.ΑΣ.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές και άναψε φωτιά στο εξωτερικό τμήμα του κλιματιστικού, η οποία σβήστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, πίσω από την τοποθέτηση του μηχανισμού βρίσκεται η οργάνωση «Λαϊκό Επαναστατικό Μέτωπο», καθώς στον τόπο της έκρηξης βρέθηκε ένα μεγάλο χαρτόνι πάνω στο οποίο ήταν σχεδιασμένο ένα αστέρι και ήταν γραμμένα τα αρχικά ΛΕΜ.
Ειδικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας παρέλαβαν το τρίτο γκαζάκι, το οποίο δεν εξερράγη, καθώς και τα υπολείμματα του υπόλοιπου μηχανισμού για να τα μελετήσουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στόχος ο τερματισμός της κατοχής της Κύπρου, τόνισε ο ΥΠΕΣ της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Βεργίνα
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Ενεργοποιήθηκε η ομάδα Δευκαλίων του ΓΕΕΘΑ
- Θεσσαλονίκη: Σκληρή ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Ωραιόκαστρο – Νέα μηνύματα 112
- Παραγουάη – Γαλλία 0-1: Στην 8άδα με Εμπαπέ (vid)
- Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Αναφορές ότι οι φλόγες έχουν τυλίξει κατοικίες και βιομηχανικές μονάδες [βίντεο]
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ δηλώνει ότι ο Νετανιάχου «ξέρει ποιος είναι το αφεντικό»
