
Η Ρωσία αποσύρει 20 υποβρύχια λόγω οικονομικών προβλημάτων
Είκοσι πυρηνικά υποβρύχια αποσύρει από το στόλο της η Ρωσία εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων, όπως δήλωσαν την Παρασκευή εκπρόσωποι του Πολεμικού Ναυτικού της χώρας.
71
Είκοσι πυρηνικά υποβρύχια αποσύρει από το στόλο της η Ρωσία εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων, όπως δήλωσαν την Παρασκευή εκπρόσωποι του Πολεμικού Ναυτικού της χώρας.
Ύστερα από το τραγικό ναυάγιο του υποβρυχίου Kursk στη θάλασσα του Μπάρεντς, στρατιωτικοί αξιωματούχοι έχουν επανειλημμένως εκφράσει την ανησυχία τους για την κατάσταση του ρωσικού στόλου.
Εν τω μεταξύ, ο επικεφαλής του ρωσικού Γενικού Επιτελείου, Ανατόλι Κβασνίν, θα μεταβεί τον ερχόμενο μήνα στις Βρυξέλλες, προκειμένου να λάβει μέρος στην κοινή συνεδρίαση ΝΑΤΟ – Ρωσίας.
Στο επίκεντρο των συνομιλιών θα βρεθεί η κατάσταση στα Βαλκάνια αλλά και η ενίσχυση των σχέσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπως μετέδωσε το στρατιωτικό πρακτορείο ειδήσεων AVN.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Σουδάν: Ελλειψη πολιτικής βούλησης για να τερματιστεί ο εμφύλιος πόλεμος, καταγγέλλουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα
- Ιράν: Απαγχονίστηκαν 2 άνδρες, ο ένας για «κατασκοπεία» υπέρ της Μοσάντ και ο άλλος γιατί «σκότωσε» αστυνομικό
- Θάνατος Μάθιου Πέρι: Φυλάκιση 2 ετών σε πρώην παραγωγό του Χόλιγουντ για την παράνομη διακίνηση κεταμίνης
- Διαψεύδουν τα ΗΑΕ ότι ο Νετανιάχου επισκέφθηκε τη χώρα, μεσούντος του πολέμου κατά του Ιράν
- Περού: Ο υποψήφιος της ριζοσπαστικής αριστεράς Σάντσες περνάει στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Παράνομη προμήθεια με δικαστική βούλα
