Αποκολλήθηκε το Εξπρές Αρτεμις από το λιμάνι της Νάξου
Aποκολλήθηκε στις 3:15 τα ξημερώματα της Παρασκευής το επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο Εξπρές Αρτεμις, που είχε προσαράξει τα μεσάνυχτα στα αβαθή του λιμανιού της Νάξου λόγω μηχανικής βλάβης.
Aποκολλήθηκε στις 3:15 τα ξημερώματα της Παρασκευής το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο Εξπρές Αρτεμις, που είχε προσαράξει τα μεσάνυχτα στα αβαθή του λιμανιού της Νάξου λόγω μηχανικής βλάβης.
Μετά την ασφαλή πρόσδεση στο λιμάνι του νησιού οι 1.081 επιβάτες του πλοίου παραλήφθηκαν από τα επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία Μαρίνα και Blue Star Ithaki, προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους.
Το σκάφος είχε αποπλεύσει το απόγευμα της Πέμπτης από τη Σαντορίνη για τα νησιά Φολέγανδρο, Σίκινο, Ιο, Νάξο, Πάρο, με τελικό προορισμό τον Πειραιά.
Από τη λιμενική αρχή Νάξου απαγορεύτηκε ο απόπλους του Εξπρές Αρτεμις μέχρι να εξεταστεί από τοπικό κλιμάκιο της επιθεώρησης.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα