
Δεκατρείς νεκροί από έκρηξη στο Πακιστάν
Δεκατρία άτομα βρήκαν το θάνατο και δεκάδες τραυματίστηκαν το πρωί της Τρίτης σε βομβιστική επίθεση στην κεντρική λαχαναγορά του Ισλαμαμπάντ, όπως ανακοίνωσε η πακιστανική αστυνομία.
56
Δεκατρία άτομα βρήκαν το θάνατο και δεκάδες τραυματίστηκαν το πρωί της Τρίτης σε βομβιστική επίθεση στην κεντρική λαχαναγορά του Ισλαμαμπάντ, όπως ανακοίνωσε η πακιστανική αστυνομία.
Εκπρόσωπος των Αρχών τόνισε ότι η βόμβα ήταν κρυμμένη σε τελάρο με σταφύλια που είχαν εισαχθεί από το γειτονικό Αφγανιστάν και εξερράγη πάνω στον πάγκο του πωλητή, που εκείνη τη στιγμή ήταν περιτρυγιρισμένος από κόσμο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον 30 άτομα, και καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τη βομβιστική ενέργεια. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες χωρίς να έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε συλλήψεις.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας εξέφρασε φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί καθώς πολλοί από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση δήλωσε ο εκπρόσωπος. Τις τελευταίες ημέρες είχαν σημειωθεί αρκετές βομβιστικές επιθέσεις στην επαρχία Παντζάμπ και αλλού για να τρομοκρατηθεί ο πληθυσμός και φαίνεται ότι και η σημερινή έκρηξη εντάσσεται στην ίδια αλυσίδα, πρόσθεσε.
Ουδεμία οργάνωση έχει αναλάβει πάντως μέχρι στιγμής την ευθύνη για την αιματηρή επίθεση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press,Reuters
- Οι ενδεκάδες των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των play-off
- Ερωτήματα για θανατηφόρο τροχαίο στην Ηλιούπολη – Η σύζυγος του 64χρονου θύματος στο in
- Nonnamaxxing – Μήπως οι Iταλίδες γιαγιάδες κρατούν το μυστικό μιας μακράς και ευτυχισμένης ζωής;
- Πάτρα: Ζήτησε 20 ευρώ δανεικά από τον γείτονά του, δεν του τα έδωσε και τον ξυλοκόπησε
- Ο Τραμπ απειλεί με νέες επιθέσεις στο Ιράν αν δεν επιτευχθεί συμφωνία
- Πεκίνο: Ανθρωποειδές ρομπότ κατέρριψε το ανθρώπινο παγκόσμιο ρεκόρ σε ημιμαραθώνιο


