
Ετοιμος ο Γεωργάτος παίζει με τη Λυών
Με τον «τρελό τον καραφλό» θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τη Λυών την Τετάρτη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League.
26
Με τον «τρελό τον καραφλό» θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τη Λυών την Τετάρτη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League.
Ο άσος του Ολυμπιακού έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Κυριακής, η οποία έγινε υπό τις οδηγίες του Τάκη Λεμονή, αφού ο Γιάννης Ματζουράκης παρακολούθησε στη Γαλλία την εκτός έδρας νίκη της Λυών επί της Ναντ με 1-0.
Οπως όλα δείχνουν, ο Γρηγόρης Γεωργάτος θα βρίσκεται στην αριστερή πλευρά των «ερυθρολεύκων» στο ματς της Τετάρτης, σε ένα παιχνίδι στο οποίο η ελληνική ομάδα χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη.
Την κρισιμότητα του παιχνιδιού έχουν αντιληφθεί και οι φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γεμίσουν το γήπεδο.
Εν τω μεταξύ, ο Λάμπρος Χούτος γυμνάστηκε και την Κυριακή μόνος του. Η συμμετοχή του στον αγώνα με τη Λυών κρίνεται απίθανη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εξοχικά: Διεθνές ενδιαφέρον για τα ελληνικά νησιά – Μύκονος, Πάρος και Χαλκιδική στα περιζήτητα hotspots
- Λιονέλ Μέσι: Χορός της βροχής
- Αργεντινή: «Κάηκε» το Μπουένος Άιρες – Χιλιάδες φίλαθλοι στους δρόμους μετά την πρόκριση (vids)
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Μια σύγχρονη Οδύσσεια: ο αρχαιολόγος που ακολουθεί τη διαδρομή του Ομήρου με ποδήλατο
- ΕΕ: Το παράδοξο της αύξησης του πληθυσμού – Σε τροχιά μείωσης πολλές χώρες, κινητήριος μοχλός η μετανάστευση






