
Μέτωπο άμυνας στη διαπλοκή αναζητούν Κωνσταντόπουλος – Καραμανλής
Με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή συναντάται τη Δευτέρα στις 2 μ.μ. ο πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, εγκαινιάζοντας τον κύκλο των επαφών του με πολιτικούς παράγοντες, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που ανέλαβε για την ενίσχυση της διαφάνειας στην πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας.
55
Με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή συναντάται τη Δευτέρα στις 2 μ.μ. ο πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, εγκαινιάζοντας τον κύκλο των επαφών του με πολιτικούς παράγοντες, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που ανέλαβε για την ενίσχυση της διαφάνειας στην πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας.
Δημοσιεύματα του Τύπου αναφέρουν ότι κατά τη συζήτηση που θα έχει με τον Κ.Καραμανλή, ο πρόεδρος του Συνασπισμού θα αναζητήσει τρόπους κοινής αντιμετώπισης της διαπλοκής, η οποία, όπως είχε τονίσει σε προηγούμενη δήλωσή του, τείνει να ακρωτηριάσει τη δημοκρατία.
Για τη Δευτέρα στις 5:30 μ.μ. ο Ν.Κωνσταντόπουλος έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Σταθόπουλο, στον οποίο πρόκειται να επισημάνει τα κενά και τις αδυναμίες του υπάρχοντος νομοθετικού πλαισίου, αλλά και την απροθυμία της κυβέρνησης να το εφαρμόσει.
Την Τρίτη, το πρόγραμμα των επαφών του κ. Κωνσταντόπουλου για το θέμα περιλαμβάνει συνάντηση στις 12 μ.μ. με το γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σκανδαλίδη, ενώ στη 1 μ.μ. θα επισκεφθεί το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (ΕΡΣ).
Την Τετάρτη, θα έχει επαφές με τον πρόεδρο των Φιλελευθέρων Στέφανο Μάνο. Συναντήσεις έχει ζητήσει επίσης από τον πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη, τη γενική γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, τον πρόεδρο του ΔΗΚΚΙ Δημήτρη Τσοβόλα και της ΠΟΛΑΝ Αντώνη Σαμαρά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα ζωοκλοπών – Οκτώ συλλήψεις και παράνομες επιδοτήσεις άνω των 341.000 ευρώ
- ΕΕ και Big Tech: Τα πρόστιμα και οι πολιτικές τους προεκτάσεις
- Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπέγραψε στους Σίξερς, αλλά δεν θα μένει στη Φιλαδέλφεια! – Ποιος είναι ο λόγος
- Πώς σώθηκαν από τις φλόγες τα άλογα του Μπισκαρός στη Γαλλία χωρίς να υπάρξει έστω τραυματισμός
- Ο Γκρεγκ Αράκι για την απομάκρυνση της Gen Z από το σεξ – «Πάρτε ρίσκα, βγείτε κακά ραντεβού»
- Zakynthos Port Set for First Major Works Since 1999

