
Η START ΙΙΙ και πάλι στο επίκεντρο των επαφών Πούτιν – Κλίντον
Η Ρωσία προετοιμάζει το έδαφος για διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ, με αντικείμενο τη συνθήκη START ΙΙΙ για τη μείωση των πυρηνικών όπλων, δήλωσε το Σάββατο ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Ιγκορ Ιβανόφ.
71
Η Ρωσία προετοιμάζει το έδαφος για διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ, με αντικείμενο τη συνθήκη START ΙΙΙ για τη μείωση των πυρηνικών όπλων, δήλωσε το Σάββατο ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Ιγκορ Ιβανόφ.
Ο ίδιος επισήμανε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέβαλε στον Αμερικανό ομόλογό του Μπιλ Κλίντον λεπτομερείς προτάσεις σχετικά με τις διαπραγματεύσεις, κατά τη διάρκεια της συνάντησης κορυφής της G8 που πραγματοποιήθηκε στην Οκινάουα της Ιαπωνίας.
Το θέμα της μείωσης των πυρηνικών όπλων θα αποτελέσει το επίκεντρο των συνομιλιών που θα έχουν οι πρόεδροι και οι υπουργοί Εξωτερικών των δύο κρατών στη συνάντηση κορυφής του ΟΗΕ για τη νέα χιλιετία προσέθεσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Πανελλαδικές 2026: Πώς κινήθηκαν οι βάσεις εισαγωγής – Σε ποια τμήματα εκτοξεύτηκαν, που υποχώρησαν
- Κρήτη: Πανζουρλισμός στο Γραφείο Διαβατηρίων στο Ηράκλειο – Τρέχουν να προλάβουν την έκδοση με παλιά ταυτότητα
- Φωτιά στα Οινόφυτα – Επιχειρούν 4 εναέρια μέσα
- Η περίπτωση του ελεύθερου Κίναν Έβανς απασχολεί Euroleague και… Θεσσαλονίκη (vid)
- Λέτε να δούμε τον Τράβις Σκοτ στα Όσκαρ;
- Παραχώρηση ακινήτων στο Δήμο Ιεράπετρας

