
Την ανατροπή του Μιλόσεβιτς σχεδίαζε ο διευθυντής της CIA στη Σόφια;
Σχέδια για την ανατροπή του Γιουγκοσλάβου προέδρου, Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, εξέτασε ο διευθυντής της CIA, Τζορτζ Τένετ, σε συνεργασία με τις βουλγαρικές μυστικές υπηρεσίες, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Σόφια, όπως εκτιμά η βουλγαρική εφημερίδα 24 Casa.
72
Σχέδια για την ανατροπή του Γιουγκοσλάβου προέδρου, Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, εξέτασε ο διευθυντής της CIA, Τζορτζ Τένετ, σε συνεργασία με τις βουλγαρικές μυστικές υπηρεσίες, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Σόφια, όπως εκτιμά η βουλγαρική εφημερίδα 24 Casa.
Κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του στη βουλγαρική πρωτεύουσα -από το βράδυ της Κυριακής έως το πρωί της Τρίτης- ο Τένετ συναντήθηκε με το πρόεδρο της Βουλγαρικής Δημοκρατίας, Πέταρ Στογιάνοφ, τον πρωθυπουργό Ιβάν Κοστόφ καθώς και με τους υπουργούς Εσωτερικών, Εμανουήλ Ιορντανόφ, Δικαιοσύνης, Τεοντόσι Σιμεόνοφ, και Αμύνης, Μποΐκο Νόεφ.
Η 24 Casa αναφέρει ότι ο Τένετ ζήτησε τη βοήθεια των βουλγαρικών μυστικών υπηρεσιών, καθώς γνωρίζουν καλύτερα την κατάσταση στη Γιουγκοσλαβία και τις τακτικές των Σέρβων.
Οπως αναφέρει, εξάλλου, η εφημερίδα Monitor, η επίσκεψη του Τένετ συμπίπτει χρονικά με την εντεινόμενη ανησυχία για τις επιπτώσεις που θα έχουν στο Μαυροβούνιο οι επικείμενες βουλευτικές εκλογές στη Γιουγκοσλαβία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Η Ατλάντα στο… πόδι για την Αργεντινή: Χιλιάδες οπαδοί στους δρόμους πριν τον ημιτελικό με την Αγγλία (vid)
- Ζάκυνθος: Αναχώρησε από το νησί το F-16 που είχε κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο
- Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη για εμπρησμό από αμέλεια για τη φωτιά στα Βασιλικά
- Υποκλοπές: μια ευκαιρία να σωθεί η χαμένη τιμή της Ελληνικής Δικαιοσύνης
- H Κάρα Ντελεβίν στο Playboy – «Οι άνθρωποι θα πουν ότι η μουσική μου είναι κακή χωρίς καν να την ακούσουν»
- ISOMAT: Το όραμα που διαμόρφωσε μια νέα αγορά στην Ελλάδα και εξελίχθηκε σε έναν σύγχρονο διεθνή Όμιλο

