Πέντε άτομα, εκ των οποίων τρεις γυναίκες, κατηγορούμενα για μαγεία οδηγήθηκαν από τον όχλο στην πυρά στο ινδικό κρατίδιο Αντρα Πραντές, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, εξαγριωμένοι χωρικοί στο χωριό Τιμαπούρ εισέβαλαν στα σπίτια έξι συγχωριανών τους και τους ξυλοκόπησαν άγρια, στη συνέχεια οδήγησαν τους πέντε σε ένα δέντρο, τους περιέλουσαν με κηροζίνη και τους έκαψαν.

Μία γυναίκα γλύτωσε με σοβαρά εγκαύματα και νοσηλεύεται.


Οι αστυνομικές πηγές τόνισαν ότι στην επίθεση έλαβαν μέρος οι περισσότεροι κάτοικοι του χωριού, πιστεύοντας ότι τα έξι άτομα ήταν υπεύθυνα για αλλεπάλληλους θανάτους που σημειώθηκαν στην περιοχή τους.


Μετά την ομαδική αυτή δολοφονία, δεν υπήρξαν συλλήψεις, αφού οι περισσότεροι κάτοικοι του χωριού έσπευσαν να το εγκαταλείψουν. Παρέμειναν μόνο μερικές ηλικιωμένες γυναίκες, παιδιά και συγγενείς των θυμάτων.


Δολοφονίες με την κατηγορία της μαγείας σημειώνονται κατά καιρούς σε απομακρυσμένες περιοχές της Ινδίας, όπου, ελλείψει γιατρών και νοσηλευτικών μονάδων, οι κάτοικοι καταφεύγουν σε πρακτικούς θεραπευτές, τους οποίους στη συνέχεια κατηγορούν ως υπευθύνους για τυχόν θάνατο του ασθενούς.