Σάββατο 04 Ιουλίου 2026
weather-icon 28o
Εκτροχιασμός τρένου στην Πιερία

Εκτροχιασμός τρένου στην Πιερία

Εκτροχιάστηκαν σήμερα λίγο πριν από τη μία μετά τα μεσάνυκτα η μηχανή και το πρώτο βαγόνι της 502 επιβατικής υπερταχείας παλαιού τύπου, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Λιτόχωρου Πιερίας.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Εκτροχιάστηκαν σήμερα λίγο πριν από τη μία μετά τα μεσάνυκτα η μηχανή και το πρώτο βαγόνι της 502 επιβατικής υπερταχείας παλαιού τύπου, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Λιτόχωρου Πιερίας.

Απο τον εκτροχιασμό δεν υπήρξαν τραυματισμοί, και οι επιβάτες μεταφέρθηκαν στη Θεσσαλονίκη με λεωφορεία του ΟΣΕ.

Η κυκλοφορία στη σιδηροδρομική γραμμή Αθηνών – Θεσσαλονίκης αποκαταστάθηκε στις 11 το πρωί, καθώς συνεργεία του ΟΣΕ ανέσυραν τα βαγόνια και επιδιόρθωσαν τη βλάβη στη σιδηροδρομική γραμμή.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Ιουλίου 2026
Cookies