
Εκρηξη συγκλονίζει την Κηφισιά
Ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε στις 14:10 το κέντρο της Κηφισιάς, όταν εξερράγη φιάλη υγραερίου σε ταϊλανδέζικο εστιατόριο που βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο στη συμβολή των οδών Ζηρίνη και Νικοτσαρά, τραυματίζοντας τρεις περαστικούς.
25
Ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε στις 14:10 το κέντρο της Κηφισιάς, όταν εξερράγη φιάλη υγραερίου σε ταϊλανδέζικο εστιατόριο που βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο στη συμβολή των οδών Ζηρίνη και Νικοτσαρά, τραυματίζοντας τρεις περαστικούς.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, στο σημείο της έκρηξης έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με δώδεκα οχήματα και 40 άνδρες, προκειμένου να εμποδίσουν τη φωτιά να επεκταθεί.
Παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών, η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε διπλανό σπίτι, ενώ συνεχίστηκαν οι εκρήξεις από φιάλες προπανίου που βρίσκονταν εντός του εστιατορίου. Οι καταστροφές που έχουν υποστεί τα παρακείμενα οικήματα είναι μεγάλες.
Οι άνδρες της Πυροσβεστικής αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα του εστιατορίου, το οποίο εκείνη την ώρα ήταν κλειστό, πέρασαν στο εσωτερικό του και έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, ενώ κατάφεραν να κατασβέσουν και τη φωτιά στο παράπλευρο οίκημα.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βόνιτσα: Επιχείρηση ανάσυρσης ορειβάτη χωρίς τις αισθήσεις του από το φαράγγι Τρύφου
- Νίστρουπ: «Ευχαριστημένος από την εικόνα, οι στατικές φάσεις είναι πολύ σημαντικές»
- Ξέσπασμα Παύλου Ασλανίδη κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου για τις καθυστερήσεις στη δίκη των Τεμπών
- LIVE: Βέλγιο – Σενεγάλη
- Δημοσκόπηση: «Κερδίζουν» οι δεύτερες εκλογές σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας – Tι «ψηφίζουν» όσοι σηκωθούν από τον καναπέ
- Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συνόδευσε τον βασιλιά Κάρολο & την βασίλισσα Καμίλα την ημέρα γενεθλίων της Νταϊάνα
