Επέστρεψε στην Ελλάδα ο διπλωμάτης που είχε τραυματιστεί στο Falcon
Με ειδική πτήση της Ολυμπιακής Αεροπορίας έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στην Αθήνα από τη Ζυρίχη, όπου νοσηλευόταν, ο διπλωμάτης Γρηγόρης Παπαδόπουλος, που είχε τραυματιστεί σοβαρότατα κατά την πτήση του μοιραίου πρωθυπουργικού Falcon.
72
Με ειδική πτήση της Ολυμπιακής Αεροπορίας έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στην Αθήνα από τη Ζυρίχη, όπου νοσηλευόταν, ο διπλωμάτης Γρηγόρης Παπαδόπουλος, που είχε τραυματιστεί σοβαρότατα κατά την πτήση του μοιραίου πρωθυπουργικού Falcon.
Μετά την άφιξή του στο δυτικό αεροδρόμιο στις 15.20, ο Γ.Παπαδόπουλος θα μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο, όπου θα συνεχίσει τη θεραπεία του.
Ο Ελληνας διπλωμάτης, ο οποίος επέβαινε στο Falcon μαζί με τον τότε αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Γιάννο Κρανιδιώτη, βρισκόταν σε κώμα επί πεντέμισι μήνες, όταν στις αρχές Μαρτίου έδωσε τα πρώτα σημεία ανάρρωσης. Εκτοτε, η υγεία του παρουσιάζει αργή αλλά σταθερή βελτίωση, γεγονός που επέτρεψε την επιστροφή του στην Αθήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Καβάλα: Έληξε η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για διαρροή μόλυβδου από φορτηγό στην Εγνατία
- Δυσαρέσκεια στη Βαλένθια με Μαρτίνεθ: Γιατί ξέσπασε ο γενικός διευθυντής των «νυχτερίδων»
- Πόσα έσοδα από κρυπτονομίσματα είχε ο Ντόναλντ Τραμπ το 2025;
- Φτιάχνοντας κράτος ξανά
- Ενισχύεται η προσβασιμότητα σε παραλίες του Δήμου Κύθνου
- Επιτροπή Αναθεώρησης Συντάγματος: Στο επίκεντρο η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης
- «Ο Μοντέρο είπε στη Βαλένθια τον λόγο που επέλεξε να πάει στον Ολυμπιακό» (pic)
- Metallica: Ο Κερκ Χάμετ ακυρώνει την Τέιλορ Σουίφτ, αποθεώνει τον Πυθαγόρα – «Η ποπ σήμερα είναι σκουπίδι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-136x85.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442