
Το Κυπριακό στο γεύμα των Χόλμπρουκ, Παπανδρέου και Τζεμ
Στο Κυπριακό επικεντρώθηκε η συζήτηση κατά το γεύμα που παρέθεσε στους υπουργούς Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας, Γιώργο Παπανδρέου και Ισμαήλ Τζεμ, ο μόνιμος αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Εθνη Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ.
67
Στο Κυπριακό επικεντρώθηκε η συζήτηση κατά το γεύμα που παρέθεσε στους υπουργούς Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας, Γιώργο Παπανδρέου και Ισμαήλ Τζεμ, ο μόνιμος αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Εθνη Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ.
Ο μάγος της διπλωματίας αναφέρθηκε εκτενώς στην ανάγκη να υπάρξει λύση στο χρόνιο αυτό πρόβλημα, καθώς και στη βούληση του Αμερικανού προέδρου Μπιλ Κλίντον να κάνει ό,τι μπορεί για τη λύση του Κυπριακού έως και τις τελευταίες ώρες της θητείας του.
Ο Χόλμπρουκ υπαινίχθηκε ότι κάποια στιγμή πιθανόν να χρειαστεί να ασχοληθεί ο ίδιος προσωπικά με το πρόβλημα.
Επίσης, κατέστη σαφές ότι ο Ι.Τζεμ έλαβε το μήνυμα πως η Τουρκία είναι υποχρεωμένη να ασχοληθεί σύντομα με το πρόβλημα, ώστε όχι μόνο να φανεί, αλλά πράγματι και να υπάρξει αληθινή κινητικότητα στον τρίτο γύρο των εκ του σύνεγγυς συνομιλιών για το Κυπριακό.
ΑΠΕ
ΑΠΕ
- «Η Κοστιαντίνιφκα καταλήφθηκε πλήρως, η πόλη βρίσκεται πλέον υπό τον πλήρη έλεγχό μας» ανακοίνωσε η Ρωσία
- Οι πιο επικίνδυνες σκηνές του Τομ Κρουζ που απογείωσαν το Mission: Impossible
- Παραμένει στην αβεβαιότητα η Μονακό: Στον… αέρα η συμμετοχή της στο επόμενο γαλλικό πρωτάθλημα
- Ο Καναδάς σχεδιάζει νέο πετρελαιαγωγό με στόχο την απεξάρτηση από τις ΗΠΑ
- Ελευσίνα: Ανήλικοι λήστεψαν δύο 15χρονους μέσα λίγες ημέρες δύο φορές
- Τρομακτική έκρηξη στην Ινδία: Βυτιοφόρο προσέκρουσε σε διόδια – Πέντε νεκροί [βίντεο]


