
Σε απολογία ο Μίκλαντ από ΠΑΟ και αθλητικό δικαστή
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού κάλεσε σε απολογία τον Ερικ Μίκλαντ, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την αποβολή του στον αγώνα με τον ΟΦΗ, αλλά και δηλώσεις που έκανε με το τέλος του αγώνα.
26
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού κάλεσε σε απολογία τον Ερικ Μίκλαντ, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την αποβολή του στον αγώνα με τον ΟΦΗ, αλλά και δηλώσεις που έκανε με το τέλος του αγώνα.
Πάντως, ο Μίκλαντ σε συνάντηση που είχε την Τρίτη με το Γιάννη Κυράστα, αρνήθηκε ότι υπέπεσε σε παράπτωμα, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά δεν έβρισε το διαιτητή.
Πάντως ο αγώνας με τον ΟΦΗ ήταν πιθανότατα ο τελευταίος του Ερικ Μίκλαντ με την φανέλα του Παναθηναϊκού, αφού όπως όλα δείχνουν με την ποινή που αναμένεται να του επιβληθεί από τον αθλητικό δικαστή, δεν πρόκειται να ξαναπαίξει στην φετινή περίοδο.
Ο Νορβηγός μέσος κλήθηκε σε απολογία από τον αναπληρωτή αθλητικό δικαστή, Γιώργο Σχοινοχωρίτη, την Παρασκευή 21 Απριλίου, για αυτά που φέρεται να δήλωσε σε δημοσιογράφους, μετά την λήξη του χθεσινού αγώνα για τον διαιτητή Γιανναδάκη: Εγώ τελείωσα, αλλά ο διαιτητής ήταν πληρωμένος.
Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, το κουνούπι θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό 4 αγωνιστικών για την αποβολή του και με ημερολογιακή ποινή για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εθνική πόλο: Πότε θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Super Final με την Ιταλία
- Σύρος: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη δολοφονία της 42χρονης διασώστριας – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Τα στοιχεία επιμένουν ότι υπήρξε σκάνδαλο Novartis πίσω από το αφήγημα περί «σκευωρίας»
- MyCenae: Δίνοντας σάρκα και οστά στον μύθο των Ατρειδών
- Πόσο κοστίζει το μισθολογικό χάσμα στην ΕΕ; Τι χάνει μια Ελληνίδα σε ετήσιο εισόδημα σε σχέση με έναν άνδρα
- Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να φύγει από τον ανθρώπινο έλεγχο – Γιατί είναι ανησυχητικό το «ατύχημα» της OpenAI



