Σε χημειοθεραπεία θα αρχίσει να υποβάλεται ο πρόεδρος της News Corporation Ρούπερτ Μέρντοχ μετά τη διάγνωση ότι πάσχει από πρώιμης μορφής καρκίνο του προστάτη.
Σε χημειοθεραπεία θα αρχίσει να υποβάλεται ο πρόεδρος της News Corporation Ρούπερτ Μέρντοχ μετά τη διάγνωση ότι πάσχει από πρώιμης μορφής καρκίνο του προστάτη.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας του, ο 69χρονος Μέρντοχ πληροφορήθηκε για την κατάσταση της υγείας του την περασμένη εβδομάδα, ύστερα από ιατρικές εξετάσεις ρουτίνας στις οποίες υποβλήθηκε σε νοσοκομείο του Λος Αντζελες.
Οι γιατροί του Μέρντοχ διέγνωσαν καρκίνο του προστάτη σε πολύ πρώιμο στάδιο αναφέρεται και προστίθεται ότι δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει το πρόγραμμά του.
Σε ένα μήνα από τώρα και για διάστημα ορισμένων μηνών θα αρχίσει να υποβάλεται σε χημειοθεραπεία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την επάρατο νόσο.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.