
Τον τερματισμό των επιθέσεων κατά του Ιράκ ζητεί και ο Αραβικός Σύνδεσμος
Τον τερματισμό των αεροπορικών βομβαρδισμών κατά του Ιράκ, ζήτησε ο Αραβικός Σύνδεσμος από την Ουάσινγκτον και το Λονδίνο, χαρακτηρίζοντας τις επιθέσεις αδικαιολόγητες και ακατανόητες.
51
Τον τερματισμό των αεροπορικών βομβαρδισμών κατά του Ιράκ, ζήτησε ο Αραβικός Σύνδεσμος από την Ουάσινγκτον και το Λονδίνο, χαρακτηρίζοντας τις επιθέσεις αδικαιολόγητες και ακατανόητες.
Ο Αραβικός Σύνδεσμος ζητεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία να σταματήσουν τις αεροπρορικές τους επιδρομές κατά του Ιράκ και παρακολουθεί με μεγάλη ανησυχία τη συνέχιση των βομβαρδισμών της αμερικανικής και βρετανικής πολεμικής αεροπορίας κατά των ιρακινών εδαφών αναφέρεται σε ανακοίνωση του Αραβικού Συνδέσμου που εστάλη το Σάββατο στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Ο Οργανισμός εκτιμά ότι οι επιδρομές είναι αδικαιολόγητες και ακατανόητες επειδή διεξάγονται έξω από το πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας και αποτελούν κατάφωρη παραβίαση του ιρακινού εναέριου χώρου.
Καταλήγοντας, ο Αραβικός Σύνδεσμος επισημαίνει την ανάγκη να καταβληθούν προσπάθεις για να δημιουργηθεί μία κατάλληλη ατμόσφαιρα για την επανάληψη της καρποφόρας και εποικοδομητικής συνεργασίας ανάμεσα στο Ιράκ και τον ΟΗΕ.
ΑΠΕ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Την πρόσληψη του Τζιανλούκα Φέστα ανακοίνωσε η ΑΕΛ Novibet
- ΕΕ και ΗΠΑ υπογράφουν μνημόνιο αμοιβαίας κατανόησης για τα κρίσιμα ορυκτά (βίντεο)
- Κεφαλονιά: Οι αντιφάσεις και τα κενά που «καίνε» τους κατηγορούμενους για τον θάνατο της 19χρονης
- Στο «καναβάτσο» η κυβέρνηση για τη διαφθορά – Κοβέσι, Βουρλιώτης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης στριμώχνουν τον Μητσοτάκη
- Περίμεναν μπομπονιέρες και έπαιρναν… αέρα κοπανιστό! Τι λέει στο in η φερόμενη «απατεώνισσα»
- «Κλιματοπληθωρισμός»: Η κλιματική αλλαγή έχει ήδη αρχίσει να επηρεάζει το κόστος διαβίωσης



