
Πέρασαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ
Τη δεύτερη απαιτούμενη νίκη που οδηγεί στην επόμενη φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών πέτυχαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ με 3-0, επί των ΕΑ Πατρών και Πανελληνίου, αντίστοιχα.
26
Τη δεύτερη απαιτούμενη νίκη που οδηγεί στην επόμενη φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών πέτυχαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ με 3-0, επί των ΕΑ Πατρών και Πανελληνίου, αντίστοιχα.
Οι ερυθρόλευκοι με το Χριστοφιδέλη στη βασική τους εξάδα, αντί του Μπόσκαν, βρήκαν αντίσταση από τους γηπεδούχους στο πρώτο σετ, στη συνέχεια όμως έφτασαν εύκολα στο τελικό 3-0 (28-26, 25-19, 25-23).
Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ εμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα και επικράτησε δύσκολα του Πανελληνίου με 3-0 (25-23, 30-28, 26-24), παίρνοντας το εισιτήριο για τους 4.
Τα ζευγάρια της επόμενης φάσης:
Ολυμπιακός – Νικητής του αγώνα Ορεστιάδα-ΑΕΚ
Ηρακλής – ΠΑΟΚ
* Ο Πανελλήνιος ,μετά την ήττα του, πήρε την 5η θέση της κατάταξης και θα παίξει στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας μόνο στην περίπτωση που αγωνισθούν τρεις ελληνικές ομάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Ελλάδα – Πορτογαλία
- Tσάντες χρυσός: Millennials και Gen Z συλλέκτες και έξι ιστορικά ρεκόρ σε δημοπρασία Hermès και Dior
- «Επτά χρόνια ψέματα, χαμένες ευκαιρίες, διαφθορά» – Συνέντευξη Τύπου της ΕΛΑΣ για την επταετία Μητσοτάκη
- Επτάχρονη περιφερόταν μόνη της στους δρόμους της Θεσσαλονίκης – Συνελήφθη ο πατέρας της
- Οινόη: Οι πρώτες μαρτυρίες για την έναρξη της φωτιάς – «Καίει ανάμεσα στις καμένες εκτάσεις του ’21 και ’23»
- Η 12άδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Πορτογαλία


