
Ο νορβηγικός Τύπος στέλνει τον Μίκλαντ στη Μόναχο 1860
Ταξίδι - αστραπή στο Μόναχο, φέρεται να έχει πραγματοποιήσει το βράδυ της Τετάρτης ο Νορβηγός μέσος του Παναθηναϊκού Ερικ Μίκλαντ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του νορβηγικού αλλά και του βρετανικού Τύπου, ο Μίκλαντ έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Μόναχο 1860, έναντι 2 δισεκατομμυρίων δραχμών για τρία χρόνια.
63
Ταξίδι – αστραπή στο Μόναχο, φέρεται να έχει πραγματοποιήσει το βράδυ της Τετάρτης ο Νορβηγός μέσος του Παναθηναϊκού Ερικ Μίκλαντ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του νορβηγικού αλλά και του βρετανικού Τύπου, ο Μίκλαντ έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Μόναχο 1860, έναντι 2 δισεκατομμυρίων δραχμών για τρία χρόνια.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν διαψεύδει, ούτε όμως επιβεβαιώνει τα περί συμφωνίας του Μίκλαντ με τους Βαυαρούς, πλην όμως στην Παιανία, η αίσθηση ότι ο Μίκλαντ δεν θα αγωνίζεται για πολύ καιρό ακόμη με την πράσινη φανέλα, ολοένα και εντείνεται.
Το πρωί της Παρασκευής, εξάλλου, ο Καρλ Χάιντς Φλίπσεν θα υποβληθεί εκ νέου σε επέμβαση, αυτή τη φορά από το γιατρό του Παναθηναϊκού Αργύρη Μήτσου.
Ο Κάλε θα επιστρέψει σε αγωνιστική δράση σε δύο μήνες, γεγονός που σημαίνει ότι χάνει μέχρι τέλους την τρέχουσα σεζόν.
ΑΠΕ
- Τι είναι η σεισμική τράπεζα που θα εγκατασταθεί στη Σαντορίνη
- OnlyFans: Τι θα κάνει μια φιλάνθρωπος μητέρα τεσσάρων παιδιών με την «πορνομηχανή» των 7 δισ;
- «Η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων δεν είναι μια «γιορτή»»
- Δοκιμάζεται στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός, ξεχωρίζει το Άρης – ΑΕΚ στη Stoiximan Basket League
- Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 59χρονης επιχειρηματία – Τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας
- Περιστέρι: Πυροβολισμοί σε γήπεδο – Αναζητείται ο δράστης


