
Βήματα προόδου από την Ελλάδα
Η απόκτηση ομοιογένειας είναι το πρώτο μέλημα του ομοσπονδιακού προπονητή ποδοσφαίρου, Βασίλη Δανιήλ. Μια ημέρα μετά τη φιλική νίκη της εθνικής Ελλάδας επί της Ρουμανίας με 2-0 στο ΟΑΚΑ, ο Δανιήλ δήλωσε ικανοποιημένος από το τεστ και μίλησε για βήματα προόδου από την εθνική ομάδα.
63
Η απόκτηση ομοιογένειας είναι το πρώτο μέλημα του ομοσπονδιακού προπονητή ποδοσφαίρου, Βασίλη Δανιήλ. Μια ημέρα μετά τη φιλική νίκη της εθνικής Ελλάδας επί της Ρουμανίας με 2-0 στο ΟΑΚΑ, ο Δανιήλ δήλωσε ικανοποιημένος από το τεστ και μίλησε για βήματα προόδου από την εθνική ομάδα.
Αυτό που οφείλουμε να κοιτάξουμε αρχικά είναι να αποκτήσουμε ομοιογένεια στο παιχνίδι μας και, στη συνέχεια, να αποδείξουμε σε όλους πως είμαστε ικανοί να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Φάνηκε πάντως ότι έχουμε κάνει βήματα προόδου δήλωσε την Πέμπτη ο προπονητής της ελληνικής ομάδας.
Ακολούθως, επισήμανε ότι έχει ανευρεθεί ο κορμός της εθνικής ομάδας, ενώ στάθηκε και στις σημαντικές απουσίες που είχε η Ελλάδα στο φιλικό της Τετάρτης με τη Ρουμανία.
Πρέπει να επισημάνω αρχικά ότι στην εθνική υπάρχει θέση για όλους, όσοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν. Σημειώστε δε πως στον αγώνα με τη Ρουμανία απουσίαζαν οι τραυματίες Νίκος Μαχλάς, Νίκος Λυμπερόπουλος και Δημήτρης Ελευθερόπουλος.
Καταλήγοντας, μίλησε και για τους τρεις παίκτες της ΑΕΚ, Νικολαΐδη, Ατματσίδη και Κασάπη, που είχαν αρνηθεί τη συμμετοχή τους στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό με 0-2, στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος.
Εχω πει κατ επανάληψη την άποψή μου επί του θέματος. Αν ζητήσουν συγγνώμη και θέλουν να επιστρέψουν, είναι άλλο κεφάλαιο.
ΑΠΕ
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς στις Αχαρνές – 14 συλλήψεις
- ΠΑΟΚ – Βέστερλο 4-0: Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο με «Ντέλια» και Καμαρά
- Χειροκίνητο ή αυτόματο; Τι αποκάλυψαν Ιάπωνες επιστήμονες για την επίδραση της οδήγησης στον εγκέφαλο
- Θεσσαλονίκη: 30άρηδες οι δράστες των τριών εμπρηστικών επιθέσεων με γκαζάκια – Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών
- Χάρτης πρόβλεψης πυρκαγιών: Πολύ υψηλός κίνδυνος σε 6 περιφέρειες την Κυριακή (5/7)
- Βιασμοί, μορφίνη και καμμένα πτώματα: To Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι ήταν φρικτά σκοτεινό

