
Φιλικό της εθνικής Ελπίδων με τη Ρουμανία
Χωρίς το Στέλιο Δούκα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η πρώτη συγκέντρωση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των Ελπίδων, εν όψει του φιλικού αγώνα με την αντίστοιχη της Ρουμανίας την Τετάρτη στο γήπεδο της Ριζούπολης (17.00 - ΕΤ1). Ο παίκτης της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης ειδοποίησε τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιάννη Κόλλια, ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και κατά συνέπεια δεν θα μπορεί να βρίσκεται στη διάθεσή του.
26
Χωρίς το Στέλιο Δούκα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η πρώτη συγκέντρωση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των Ελπίδων, εν όψει του φιλικού αγώνα με την αντίστοιχη της Ρουμανίας την Τετάρτη στο γήπεδο της Ριζούπολης (17.00 – ΕΤ1). Ο παίκτης της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης ειδοποίησε τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιάννη Κόλλια, ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και κατά συνέπεια δεν θα μπορεί να βρίσκεται στη διάθεσή του.
Αντίθετα από το Δούκα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες παρουσιάστηκαν στο ξενοδοχείο, όπου θα καταλύσει η αποστολή, και συγκεκριμένα πρόκειται για τους Νίκο Αναστασόπουλο (ΠΑΟΚ), Τάσο Βενέτη (Νταντί Γιουνάιτεντ), Ξενοφών Γήττα (ΠΑΣ Γιάννινα), Κώστα Δεδελετάκη (ΟΦΗ), Κώστα Κατσουράνη (Παναχαϊκή), Στέφανο Κοτσόλη (Παναθηναϊκός), Γιώργο Κυριαζή (Ηρακλής), Κώστα Λουμπούτη (Αρης), Μιχάλη Μπερνεάνου (Ηρακλής), Βαγγέλη Νάστο (Λάρισα), Χρήστο Πατσατζόγλου (Ξάνθη), Νίκο Πήλιουρα (Προοδευτική), Δημήτρη Σαλπιγγίδη (Λάρισα), Γιώργο Σεϊταρίδη (ΠΑΣ Γιάννινα), Αλέξη Σιαμπάνη (Λύκοι), Γιάννη Ταραλίδη (Πανηλειακός), Στάθη Ταβλαρίδη (Ηρακλής) και Αγγελο Χαριστέα (Αρης).
ΑΠΕ
- Πέραμα: Νέο εργατικό ατύχημα με έναν τραυματία στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη
- O Γιαννακόπουλος πήγε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τους τελικούς του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό
- Food and Beverage Sector Bets on Summer Tourism Boom
- Μοσχάτο: Ένας 18χρονος και ένας 16χρονος συνελήφθησαν με κλεμμένη μηχανή
- Αργεντινή: Φάλαινα σήκωσε στην πλάτη της καγιάκ με δύο επιβάτες – Η ψύχραιμη αντίδρασή τους [βίντεο]
- Σύγκρουση τουριστικού σκάφους με αλιευτικό έξω από τη Μαρίνα Ζέας

