
Νίκη των Σπερς με τριπλ-νταμπλ του Ντάνκαν
Ο Τιμ Ντάνκαν πέτυχε το πρώτο τριπλ-νταμπλ της καριέρας του και οδήγησε τους Σαν Αντόνιο Σπερς σε μία άνετη επικράτηση επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς με 96-76, που συνοδεύτηκε με την πρόκριση της ομάδας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος ΝΒΑ.
26
Ο Τιμ Ντάνκαν πέτυχε το πρώτο τριπλ-νταμπλ της καριέρας του και οδήγησε τους Σαν Αντόνιο Σπερς σε μία άνετη επικράτηση επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς με 96-76, που συνοδεύτηκε με την πρόκριση της ομάδας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος ΝΒΑ.
Ο άσος των Σπερς πέτυχε 17 πόντους, μάζεψε 17 ριμπάουντ, μοίρασε 11 ασίστ και αναδείχθηκε στον αναμφισβήτητο πρωταγωνιστή της συνάντησης.
Στο Ντάλας, οι Μάβερικς έχασαν με 93-86 από τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, που είχαν στη σύνθεση τους έναν εκπληκτικό Κρις Γουίτνεϊ, ο οποίος πέτυχε 29 πόντους. Μάλιστα, ο άσος των Γουίζαρντς είχε τρία χρόνια να πετύχει πάνω από 21 πόντους, που ήταν και το μέχρι σήμερα ρεκόρ παραγωγικότητας στην καριέρα του.
Τα αποτελέσματα:
Ατλάντα Χοκς – Σάρλοτ Χόρνετς 70-86
Ντάλας Μάβερικς – Ουάσινγκτον Γουίζαρντς 86-93
Σαν Αντόνιο Σπερς – Κλίβελαντ Καβαλίερς 96-76
Βανκούβερ Γκρίζλις – Γιούτα Τζαζ 75-84
Λος Αντζελες Κλίπερς – Ντιτρόιτ Πίστονς 107-126
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα Αριστερά: Ο Θεόδωρος Μεγαλοοικονόμου αγωνίστηκε για μια κοινωνία που δεν περιθωριοποιεί
- Αυτή είναι η «τελική» πρόταση της Dubai BC στον Ολυμπιακό για τον Γουόκαπ
- Η βία στη Δυτική Όχθη συνεχίζεται – Ισραηλινοί έποικοι έβαλαν φωτιά σε τζαμιά μετά από αιματηρή σύγκρουση
- Βλάχος για το χρυσό μετάλλιο της Εθνικής: «Αφού το κάναμε μία φορά, γιατί να μην το κάνουμε και την επόμενη;»
- Φορούσε μαύρο νυφικό η χθεσινή μας η κοπέλα – Οι διάσημες που απέφυγαν το λευκό
- Γιγάντιες δασικές πυρκαγιές απειλούν Γαλλία και Ισπανία – Πάνω από 325.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί




