Ελεύθεροι αφέθηκαν από τις σερβικές αρχές τη νύχτα του Σαββάτου οι επτά Τσέχοι στρατιώτες της KFOR, λίγες ώρες μετά τη σύλληψή τους στα σύνορα Σερβίας-Κοσσυφοπεδίου.
Ελεύθεροι αφέθηκαν από τις σερβικές αρχές τη νύχτα του Σαββάτου οι επτά Τσέχοι στρατιώτες της KFOR, λίγες ώρες μετά τη σύλληψή τους στα σύνορα Σερβίας-Κοσσυφοπεδίου.
Ολοι είναι καλά στην υγεία τους, ενώ τους επιστράφηκε και το όχημα στο οποίο επέβαιναν κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, πριν να συλληφθούν έξω από το Ποντούγιεβο.
Ο αξιωματούχος της ειρηνευτικής δύναμης δήλωσε ότι οι σερβικές αρχές ειδοποίησαν την ΚFOR για τη σύλληψη των Τσέχων, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη. Πάντως, η σερβική αστυνομία δεν διευκρίνισε, εάν οι Τσέχοι στρατιώτες βρίσκονταν εντός της ζώνης ασφαλείας, στη νότια Σερβία.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.