
Υποδέχτηκαν την Ολμπράιτ με αβγά στην Τσεχία
Με... αβγά και αντιαμερικανικά συνθήματα έγινε δεκτή τη Δευτέρα στην τσεχική πόλη Μπρνο η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάντλιν Ολμπράιτ.
34
Με… αβγά και αντιαμερικανικά συνθήματα έγινε δεκτή τη Δευτέρα στην τσεχική πόλη Μπρνο η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάντλιν Ολμπράιτ.
Το κομψό ταγέρ της Μ.Ολμπράιτ λερώθηκε όταν ένα αβγό -από τα πολλά που εκτόξευσαν εναντίον της δύο Τσέχοι φοιτητές, μετά την ομιλία της στο Πανεπιστήμιο Μάζαρικ- τη βρήκε στην πλάτη.
H ίδια θέλησε να υποβαθμίσει το περιστατικό λέγοντας αστειευόμενη: Σηκωθήκαμε πολύ νωρίς σήμερα το πρωί και δεν προλάβαμε να φάμε πρωινό. Να λοιπόν τα αβγά μας.
Ωστόσο, ο εκπρόσωπός της Φίλιπ Ρίκερ χαρακτήρισε τους φοιτητές αντιαμερικανούς αναρχικούς καθώς φώναζαν Θάνατο στον αμερικανικό ιμπεριαλισμό και διευκρίνισε ότι οι σωματοφύλακες ήταν αυτοί που δέχτηκαν τα αβγά, ενώ ένα μικρό αβγό προσγειώθηκε στο πίσω μέρος του φορέματος της Ολμπράιτ.
Οι δύο ταραξίες συνελήφθησαν. Η υπουργός Εξωτερικών δεν επλήγη σοβαρά και συνέχισε τις δραστηριότητές της πρόσθεσε ο Φ.Ρίκερ
ΑΠΕ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χτίζοντας (ξανά) τα ιερά του football (pics+vids)
- Θράκη: Δύο Τούρκοι συνελήφθησαν με 50 πιστόλια μέσα σε φορτηγό – Θα εφοδίαζαν εγκληματικές ομάδες
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη λιμενάρχης για ενδοοικογενειακή βία
- Σκύλος και δημόσιοι χώροι: Τι πρέπει να σκεφτεί ο «κηδεμόνας» που τον αφήνει να κυκλοφορεί ελεύθερος
- ΠΑΣΟΚ: Ο νέος πόλεμος για το «Ελλάδα 2.0», οι δημοσκοπήσεις και τα μηνύματα Ανδρουλάκη
- Akylas: «Τα φλερτ έχουν αυξηθεί μετά τη Eurovision» – Single ο τραγουδιστής;



