
Η Συρία καταδικάζει τις ισραηλινές απειλές
Tις απειλές του Ισραηλινού υπουργού Εξωτερικών Νταβίντ Λεβί εναντίον του Λιβάνου καταδίκασε την Παρασκευή η Συρία, χαρακτηρίζοντάς τις ως εμπόδιο στην ειρήνη.
34
Tις απειλές του Ισραηλινού υπουργού Εξωτερικών Νταβίντ Λεβί εναντίον του Λιβάνου καταδίκασε την Παρασκευή η Συρία, χαρακτηρίζοντάς τις ως εμπόδιο στην ειρήνη.
Η επίσημη συριακή εφημερίδα Αλ-Θάουρα κάλεσε τον αραβικό κόσμο και τη διεθνή κοινότητα να αναλάβουν δράση, προκειμένου να απαντήσουν στις απειλές του Λεβί ότι θα κάψει το έδαφος του Λιβάνου σε ανταπόδοση οποιασδήποτε επίθεσης των ανταρτών της Χεζμπολάχ στο βόρειο Λίβανο.
Reuters
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραγωδία στο Αλιβέρι – Νεκρός 17χρονος μαθητής σε τροχαίο – Συγκρούστηκε με ασθενοφόρο
- Απίστευτη αποθέωση για τους Αντετοκούνμπο και τον Γκάλη στο «Nick Galis Hall»: «Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή!», είπε ο Γιάννης (vids)
- Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά σε διαμέρισμα στα Πατήσια
- Λάμψη Μουζακίτη με μια ακόμα κορυφαία διάκριση
- «Γνήσια κακός άνθρωπος, χειρότερος και από τον Τζέφρι Έπσταϊν» – Πώς ο Μάικλ Τζάκσον τελικά νίκησε
- Nεολαία και (ψηφιακή) πολιτική: Δεν συγκινεί τα ελληνόπουλα η online συμμετοχή στα κοινά


