ΟΦΗ – Καλαμάτα οι τελευταίοι για τους 4
Στη μάχη της πρόκρισης στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνονται το βράδυ της Πέμπτης ΟΦΗ και Καλαμάτα. Είναι το τελευταίο ζευγάρι των προημιτελικών, που δίνει τον πρώτο του αγώνα σε αυτήν τη φάση, με φαβορί την ομάδα της Κρήτης και αουτσάιντερ την Καλαμάτα.
26
Στη μάχη της πρόκρισης στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνονται το βράδυ της Πέμπτης ΟΦΗ και Καλαμάτα. Είναι το τελευταίο ζευγάρι των προημιτελικών, που δίνει τον πρώτο του αγώνα σε αυτήν τη φάση, με φαβορί την ομάδα της Κρήτης και αουτσάιντερ την Καλαμάτα.
Η πορεία άλλωστε του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα καταδεικνύει την αγωνιστική της κατάσταση αλλά και τις δυνατότητές της. Το κύριο μέλημα της ομάδας του Ευγένιου Γκέραρντ στην αναμέτρηση της Πέμπτης είναι να πάρει από το πρώτο παιχνίδι το σκορ πρόκρισης.
Η Καλαμάτα από την άλλη θα δείξει ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνά της, ώστε να κρατήσει χαμηλά το σκορ και να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης, εν όψει και της ρεβάνς. Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει στην Καλαμάτα στις 9 Μαρτίου.
Από το παιχνίδι θα απουσιάσει πάλι για τον ΟΦΗ ο πρώτος του σκόρερ, Ρόλαντ Γκόμεζ. Ο Κοσταρικανός βρίσκεται στην πατρίδα του για υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
- «Η Ναϊμέγκεν συμφώνησε με τον Τάντιτς» (pic)
- «Η Μπεσίκτας ήρθε σε συμφωνία με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού»
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε τη μεταγραφή του Ντιομαντέ – Συμφωνία 100 εκατομμυρίων με τη Λειψία
- Ο Χεζόνια επέστρεψε στο NBA – Αυτό είναι το συμβόλαιο με τους Καβαλίερς
- Νόρις: «Από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου»
- Ελλάδα – Τουρκία 94-73: Επιβλητικοί οι Παίδες, νίκησαν με ανατροπή
- Τεντόγλου: «Κάτι είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά – Το τελευταίο ήταν αλματάρα» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442