
Συμπαίκτης του Ζαγοράκη ο Κόλιμορ
Η συμφωνία της Αστον Βίλα με τη Λέστερ για τη μετακίνηση του Σταν Κόλιμορ ολοκληρώθηκε και τυπικά το μεσημέρι της Πέμπτης.
26
Η συμφωνία της Αστον Βίλα με τη Λέστερ για τη μετακίνηση του Σταν Κόλιμορ ολοκληρώθηκε και τυπικά το μεσημέρι της Πέμπτης.
Ο ιδιόρρυθμος ποδοσφαιριστής, για τον οποίο είχε δείξει ενδιαφέρον ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι, θα αγωνίζεται πλέον στη Λέστερ του Θοδωρή Ζαγοράκη.
Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, που στο πρόσφατο παρελθόν κατέπληξε άπαντες με τη δήλωση-ομολογία του ότι έχει πάθει κατάθλιψη, υπέγραψε το μεσημέρι συμβόλαιο στη Λέστερ, χωρίς ωστόσο να έχουν ανακοινωθεί οι οικονομικοί του όροι.
Η μόνη συμφωνία που έγινε γνωστή, είναι αυτή μεταξύ των δύο συλλόγων, καθώς η πρώην ομάδα του Κόλιμορ, Αστον Βίλα, θα αποζημιωθεί από τη Λέστερ ανάλογα με τους αγώνες στους οποίους θα χρησιμοποιηθεί ο παίκτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ο Εμπαμπέ ενημέρωσε τον Πέρεθ ότι ο Ολίσε είναι θετικός για την Ρεάλ Μαδρίτης»
- Χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς – Σε ύψιστη επιφυλακή η Ρόδος
- Νοκ άουτ από την ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου ο Άλι
- Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου, εν αναμονή της απολογίας του 28χρονου
- Δεν θα γίνουν εκλογές το φθινόπωρο επιμένει ο Μητσοτάκης – Γενικόλογες υποσχέσεις για παροχές
- Συνταγματική Αναθεώρηση: Δείτε live τη συζήτηση στη Βουλή
