
Ενοποιήθηκαν οι δύο ομάδες της Πάφου
Με στόχο την απόκτηση πρωταγωνιστικού ρόλου στο κυπριακό ποδόσφαιρο, οι δύο ομάδες της Πάφου, ΑΠΟΠ και Ευαγόρας, αποφάσισαν τη Δευτέρα να ενοποιηθούν.
26
Με στόχο την απόκτηση πρωταγωνιστικού ρόλου στο κυπριακό ποδόσφαιρο, οι δύο ομάδες της Πάφου, ΑΠΟΠ και Ευαγόρας, αποφάσισαν τη Δευτέρα να ενοποιηθούν.
Σε συνάντηση που είχαν οι διοικήσεις των δύο συλλόγων τάχθηκαν υπέρ της δημιουργίας μιας νέας ομάδας, που θα εκπροσωπεί την Πάφο στην πρώτη κατηγορία του Κυπριακού πρωταθλήματος με υψηλούς στόχους και όχι μόνο με στόχο να αποφεύγει τον υποβιβασμό, στόχο που είχαν μέχρι πρότινος και οι δύο ομάδες της πόλης.
Η τυπική ένωση των δύο ομάδων θα γίνει μετά το ψήφισμα της πρότασης από τα διοικητικά συμβούλια ΑΠΟΠ και Ευαγόρα, που θα συνεδριάσουν στο τέλος Φεβρουαρίου. Η νέα ομάδα της Πάφου αναμένεται να κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
ΑΠΕ
- Φωτιά σε αγροτοδασική περιοχή στον Κολινδρό Πιερίας
- Η Ευρώπη ίσως κινδυνεύει με κλιματική κατάρρευση – Ερευνητές σπεύδουν στη Γροιλανδία για μετρήσεις
- Επίσημο: Στην ΑΕΚ μέχρι το 2028 ο Γκατσίνοβιτς (vid)
- Η ΚΕΔΕ στο Πολιτικό Φόρουμ Υψηλού Επιπέδου των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη
- Λαγονήσι: Άνδρας συνελήφθη μετά από καταγγελία για απόπειρα βιασμού μέσα σε κατάστημα
- Διπλή παρέμβαση εισαγγελέα για την πολυκατοικία στα Πετράλωνα και τις ρωγμές σε κτίρια στην Κυψέλη



