
Ξεκίνησε η κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου Ρωσίας-Τουρκίας
Ξεκίνησαν επισήμως οι εργασίες για την κατασκευή του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου από τη Ρωσία στην Τουρκία -γνωστός και ως Blue Stream- με εκδήλωση που διεξήχθη κοντά στην πόλη Κράσνονταρ στη νότια Ρωσία.
37
Ξεκίνησαν επισήμως οι εργασίες για την κατασκευή του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου από τη Ρωσία στην Τουρκία -γνωστός και ως Blue Stream- με εκδήλωση που διεξήχθη κοντά στην πόλη Κράσνονταρ στη νότια Ρωσία.
Το έργο της μεταφοράς του ρωσικού φυσικού αερίου με αγωγό που θα διασχίζει τη Μαύρη Θάλασσα έχουν αναλάβει από ρωσικής πλευράς η εταιρεία Gazprom, η τουρκική Botas καθώς και η ιταλική Εni. Με την ολοκλήρωση του έργου, ένα από τα μεγαλύτερα της Ρωσίας, αναμένεται να μεταφερθούν έως το έτος 2007 περίπου 16 δισ. κυβικά μέτρα φυσικού αερίου.
ΑΠΕ, innews
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πυροβολισμοί στο Δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκο – Απομακρύνθηκαν οι επίσημοι και ο Τραμπ
- Βόμβα έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας (βίντεο)
- Μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κολομβία με 14 νεκρούς και 38 τραυματίες λίγο πριν τις εκλογές (βίντεο)
- Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα στον νότο μετά την εντολή του Νετανιάχου – Πολίτες φεύγουν από τον νότο
- Πυροβολισμοί εναντίον αντιφασιστών στην Ιταλία, την επέτειο της Ημέρας της Απελευθέρωσης
- Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμαζαν! (vid)

