
Αντίο με γκολ-νίκη από το Ναλιτζή
Ηθελε δεν ήθελε, ήταν ο πρωταγωνιστής. Ο Δημήτρης Ναλιτζής χάρισε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στον Πανιώνιο επί του Ηρακλή με 1-2, αποχαιρετώντας έτσι την ομάδα της Νέας Σμύρνης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
26
Ηθελε δεν ήθελε, ήταν ο πρωταγωνιστής. Ο Δημήτρης Ναλιτζής χάρισε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στον Πανιώνιο επί του Ηρακλή με 1-2, αποχαιρετώντας έτσι την ομάδα της Νέας Σμύρνης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ο Πανιώνιος πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση, εκμεταλλεύτηκε την κακή απόδοση των γηπεδούχων και μόλις στο 12 πήρε το προβάδισμα με τον Κρισμάρεβιτς. Αυτός όμως που επικύρωσε τη νίκη των κυανέρυθρων ήταν ο Ναλιτζής, ο οποίος από την επόμενη αγωνιστική θα φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ: με πέναλτι στο 43 έγραψε το 0-2.
Ενα άλλο πρόσωπο που συζητήθηκε πολύ κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, μείωσε το σκορ για τον Ηρακλή: Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου -που δεν έκανε όμως την τελευταία του εμφάνιση με τους κυανόλευκους- με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-2 στο 47.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Μεγάλης κλίμακας ρωσική επίθεση εναντίον του Κίεβο και άλλων πόλεων σε όλη τη χώρα
- ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο περιορίζει περαιτέρω την πρόσβαση στους δημοσιογράφους
- Η ΕΕ νομιμοποιεί την μεταφορά απελαθέντων σε τρίτες χώρες εκτός ένωσης
- Σεισμός 6,1 ρίχτερ στην Ιταλία έγινε αισθητός σε νησιά του Ιονίου
- Βρετανία: «Συγγνώμη» από την αστυνομία για τις χειροπέδες που πέρασε σε ετοιμοθάνατο θύμα
- Αλήθειες και ψέματα για την αμερικανική «μηχανή κέρδους»


