Επίσκεψη στο Κάιρο θα πραγματοποιήσει ο Εχούντ Μπαράκ και όχι στο Νταβός
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Εχούντ Μπαράκ θα συναντηθεί
με τον Αιγύπτιο πρόεδρο Χόσνι Μουμπάρακ στο Κάιρο την Κυριακή το απόγευμα, με στόχο την επιτάχυνση της ειρηνευτικής διαδικασίας τόσο με τη Συρία όσο και με τους Παλαιστινίους.
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Εχούντ Μπαράκ θα συναντηθεί με τον Αιγύπτιο πρόεδρο Χόσνι Μουμπάρακ στο Κάιρο την Κυριακή το απόγευμα, με στόχο την επιτάχυνση της ειρηνευτικής διαδικασίας τόσο με τη Συρία όσο και με τους Παλαιστινίους.
Σε ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου στην Ιερουσαλήμ τονίζεται ότι, λόγω της συνάντησης αυτής, ο Μπαράκ δεν θα μπορέσει να μεταβεί στο διεθνές οικονομικό φόρουμ του Νταβός στην Ελβετία, όπου θα παρευρίσκονται ο Αμερικανός πρόεδρος Μπιλ Κλίντον και ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Γιασέρ Αραφάτ.
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός και ο Αιγύπτιος πρόεδρος θα συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο Μεσανατολικό, μετά τις πρόσφατες συναντήσεις που είχε ο Μουμπάρακ με τον Αραφάτ και το Σύρο πρόεδρο Χαφέζ αλ-Ασαντ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.