
Το κόμμα Εθνικιστικής Δράσης υπέρ της εκτέλεσης του Οτζαλάν
Ο ηγέτης του δεύτερου μεγαλύτερου κόμματος του τουρκικού Κοινοβουλίου δήλωσε την Παρασκευή ότι θα πιέσει για την εκτέλεση της θανατικής ποινής του αρχηγού των Κούρδων ανταρτών, Αμπντουλάχ Οτζαλάν.
67
Ο ηγέτης του δεύτερου μεγαλύτερου κόμματος του τουρκικού Κοινοβουλίου δήλωσε την Παρασκευή ότι θα πιέσει για την εκτέλεση της θανατικής ποινής του αρχηγού των Κούρδων ανταρτών, Αμπντουλάχ Οτζαλάν.
Η ανακοίνωση του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, που είναι ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος Εθνικιστική Δράση και μέλος-κλειδί του κυβερνητικού συνασπισμού, έρχεται μία ημέρα μετά την παρότρυνση του πρωθυπουργού Μπουλέντ Ετζεβίτ προς τους εταίρους του να μην ταχθούν υπέρ του απαγχονισμού του Οτζαλάν, καθώς κάτι τέτοιο θα αποτελούσε τροχοπέδη για τις πρόσφατες επιτυχίες της χώρας.
Associated Press
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγκτσί θα συναντήσει τον Πούτιν στη Μόσχα τη Δευτέρα – Η Ρωσία επιβεβαιώνει την επίσκεψη
- Το πιο καλό νέο είναι ο… Τζόουνς
- Αγορά εργασίας: CEOs… από απελπισία – Πώς η AI γκρεμίζει την παραδοσιακή ιδέα της καριέρας
- Ελλάδα – Ουγγαρία 13-12: Πετυχημένη πρόβα για την Εθνική πριν τα προκριματικά του World Cup (vids)
- Αυτοψία στο δωμάτιο που βρισκόταν η Μυρτώ – Κρίσιμα στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου αναμένει η ΕΛ.ΑΣ.
- Αντιπολεμική συναυλία για τη Γάζα: Κατάμεστα τα Προπύλαια – Ετοιμάζεται νέα ελληνική αποστολή του Global Sumud Flotilla



