Στο περιθώριο ο Ριβάλντο από τον Φαν Γκάαλ
Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκονται πλέον οι σχέσεις του προπονητή της Μπαρτσελόνα Λουί φαν Γκάαλ με τον Ριβάλντο, μετά την απόφαση του πρώτου να θέσει εκτός 18άδας για δεύτερη φορά το Βραζιλιάνο από τον επικείμενο αγώνα του Ισπανικού πρωταθλήματος με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.
26
Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκονται πλέον οι σχέσεις του προπονητή της Μπαρτσελόνα Λουί φαν Γκάαλ με τον Ριβάλντο, μετά την απόφαση του πρώτου να θέσει εκτός 18άδας για δεύτερη φορά το Βραζιλιάνο από τον επικείμενο αγώνα του Ισπανικού πρωταθλήματος με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Τίποτα δεν άλλαξε. Με το σύστημα που παίζουμε, δεν πιστεύω ότι ο Ριβάλντο πρέπει να μετακινηθεί στο μέσον, αλλά είναι προτιμότερο να παίζει αριστερά είπε ο Φαν Γκάαλ, εξηγώντας την απόφασή του να αφήσει τον 27χρονο άσο εκτός αποστολής, και πρόσθεσε πως όταν ο Ριβάλντο αλλάξει γνώμη, τότε θα επανέλθει κανονικά στην ενδεκάδα των Μπλαουγκράνα.
Ο ισπανικός Τύπος πάντως έχει πάρει το μέρος του Βραζιλιάνου διεθνή, μία ημέρα μάλιστα μετά τις δηλώσεις του Ριβάλντο στη βραζιλιάνικη εφημερίδα Ο Γκλόμπο, όπου ανέφερε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον προπονητή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Η Μπεσίκτας ήρθε σε συμφωνία με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού»
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε τη μεταγραφή του Ντιομαντέ – Συμφωνία 100 εκατομμυρίων με τη Λειψία
- Ο Χεζόνια επέστρεψε στο NBA – Αυτό είναι το συμβόλαιο με τους Καβαλίερς
- Νόρις: «Από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου»
- Ελλάδα – Τουρκία 94-73: Επιβλητικοί οι Παίδες, νίκησαν με ανατροπή
- Τεντόγλου: «Κάτι είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά – Το τελευταίο ήταν αλματάρα» (vid)
- «Πόλος έλξης» ο Τεντόγλου: Δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα (vid)
- Ο Τεντόγλου έκανε τον αγώνα της καριέρας του – Τα 4 άλματα πάνω από τα 8.50μ. και η ισοφάριση του πανελλήνιου ρεκόρ (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442