Προειδοποιήσεις Σολάνα στη Μόσχα για το ζήτημα της Τσετσενίας
O επικεφαλής της Κοινής Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας -και Αμυνας μετά το Ελσίνκι- (ΚΕΠΠΑΑ) της ΕΕ, Χαβιέ Σολάνα, προειδοποιεί τη Ρωσία ότι με τη στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της Τσετσενίας θέτει σε κίνδυνο τις σχέσεις της με τη Δύση.
34
O επικεφαλής της Κοινής Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας -και Αμυνας μετά το Ελσίνκι- (ΚΕΠΠΑΑ) της ΕΕ, Χαβιέ Σολάνα, προειδοποιεί τη Ρωσία ότι με τη στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της Τσετσενίας θέτει σε κίνδυνο τις σχέσεις της με τη Δύση.
Σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στο κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας Die Welt, ο Σολάνα επαναλαμβάνει την αντίθεση των 15 στο ρωσικό πόλεμο στο βόρειο Καύκασο και τονίζει ότι η Ενωση είναι αναγκασμένη να επανεξετάσει τη στρατηγική της έναντι της Μόσχας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ερντογάν δηλώνει ότι «η ενότητα αντανακλάται στην ασφάλεια» σε ομιλία του στο ΝΑΤΟ
- Η απόλυτη περιγραφή της ανατροπής κόντρα στην Αίγυπτο: Ο Αργεντινός σπίκερ τα… έσπασε όλα! (vids)
- To απόγευμα της Τετάρτης, μόνο το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού θα έχει νύχτα – Πώς γίνεται;
- Ναύπλιο: Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και πήρε σβάρνα τραπεζοκαθίσματα σε πιτσαρία
- Ντόλι Πάρτον: Η θρυλική πορεία της σε μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ
- «Λαγός» του Μητσοτάκη ο Βελόπουλος: Kατέθεσε μήνυση στο ΑΠ για τις δηλώσεις Γεωργιάδη περί χρηματισμού Τσίπρα
- Αρθροπλαστική Επιφανείας Ισχίου: Η λύση που επιτρέπει στους δραστήριους ασθενείς να παραμείνουν σε κίνηση
- Ριβάλντο για Μέσι: «Τι να πει κανείς… είναι απίστευτος!» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442